Moskisvet.com
Luka Dončić

Športi z žogo

Luka Dončić s podajo kariere, ki se ji klanja košarkarski svet

M.S.
28. 03. 2023 08.00
0

Luka Dončić ima ponovno nekaj več razlogov za veselje, potem ko je Dallas v ogorčenem boju za končnico po štirih porazih le okusil slast zmage. Slovenski čudežni deček košarke je ponovno poskrbel za nekaj izjemnih vložkov, predvsem pa se košarkarski navdušenci ne morejo načuditi njegovi neverjetni podaji v tretji četrtini.

Luka Dončić se na igrišču ponovno smeji. Dallas je zlahka odpravil ekipo iz Indiane (127:114), ki jo vodi njihov nekdanji strateg Rick Carlisle, in si spet rahlo odprl vrata do končnice, potem ko so po seriji nenadejanih porazov spet prešli na zmagovite tirnice in dosegli prepotrebno zmago v gneči na zahodu, kjer se ekipe na mestih za končnico menjajo kot srajce.

Luka Dončić je lahko nekoliko boljše volje, a do konce rednega dela sezone ekipa ne sme popuščati.
Luka Dončić je lahko nekoliko boljše volje, a do konce rednega dela sezone ekipa ne sme popuščati. FOTO: Profimedia

24-letni Dončić je v 28 minutah na parketu v statistiko vpisal 25 točk, sedem skokov in šest podaj, poskrbel pa je tudi za eno najbolj neverjetnih podaj ne samo na srečanju, ampak v celotni sezoni. Ko je bil proti koncu tretje četrtine s strani dveh igralcev Indiane stisnjen v kot in domala v brezizhodnem položaju, je kljub temu našel soigralca in mu z močno podajo serviral žogo za lahek met. Na črti za tri točke je namreč stal Jaden Hardy, ki je zadel neoviran met, nad njegovo potezo pa se komentatorja kar nista mogla načuditi.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382