Moskisvet.com
Luka Dončić

Športi z žogo

Dončić izustil kletvico, takšna kazen ga čaka

M.S.
26. 10. 2023 11.00
0

Luka Dončić je odlično začel sezono v ligi NBA. Svojo šesto sezono je namreč otvoril s trojnim dvojčkom.

Luka Dončić je bil po koncu tekme s San Antoniom prešerno razpoložen, potem ko je Dallas tudi po njegovi zaslugi slavil s 126:119, Luka pa je postal sploh prvi ''teliček'', ki je na prvi tekmi sezone vpisal trojni dvojček. Več o tem si lahko preberete TU.

Luka Dončić in Gregg Popovich, ki je trener z najdaljšim stažem v ligi NBA.
Luka Dončić in Gregg Popovich, ki je trener z najdaljšim stažem v ligi NBA. FOTO: AP
Luka že na prvi tekmi čaral in tako pokvaril debi francoskemu čudežnemu dečku košarke
Preberi še
Luka že na prvi tekmi čaral in tako pokvaril debi francoskemu čudežnemu dečku košarke

Odličen debi je uprizoril njegov mladi soigralec Dereck Lively, ki je vpisal 16 točk ob le enem zgrešenem metu iz igre in ki mu je Luka nekajkrat koš prinesel kot na pladnju. Po zadnjem sodniškem zvižgu je Luka, ki je tokrat veliko dela opravil tudi v obrambi, stopil pred mikrofon in se hitro znašel v težavah, ko je komentiral igro soigralca na državni televiziji in dejal, da Lively sploh ni deloval nervozno in igral preklemano dobro, a pri tem uporabil kletvico – ''He played f****** amazing.'' Dončić se je takoj zavedel svoje napake in se opravičil, posnetek pa je nasmejal mnoge. Novinarka je dejala, da je šele prva tekma in da so še vsi malce zarjaveli in bo že prišel nazaj v ritem. ''Utrujen sem,'' se je v smehu izgovarjal simpatični Slovenec.

Pogačar in njegova Urška dres zamenjala za kopalke
Preberi še
Pogačar in njegova Urška dres zamenjala za kopalke
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Lani je liga NBA naložila skupno kazen v višini 95 tisoč ameriških dolarjev (pribl. 90 tisoč evrov) za preklinjanje oz. grdo izražanje. Preteklo leto je Kevin Durant zaradi kletvic prejel kazen v višini 15 tisoč ameriških dolarjev (dobrih 14 tisoč evrov), najpogosteje pa jo igralci odnesejo brez kazni. Verjamemo, da bodo skozi prste pogledali tudi Dončiću, ki ni mislil nič slabega, le malce se je spozabil.

Pogačarja 'oropali'
Preberi še
Pogačarja 'oropali'

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382