Moskisvet.com
UEFA Liga prvakov: PSG - Real Madrid

Športi z žogo

Liga prvakov: Nocoj se začenjajo prvi nogometni boji

M.A.
15. 02. 2022 13.25
0

Čeprav se zdi veliki finale, ki bo 28. maja, še daleč stran, nocoj na Kanalu A in VOYO začenjamo s prvo tekmo osmine finala Lige prvakov. Kot prva se bosta pomerila kluba, ki ju marsikdo vidi tudi na finalnem obračunu. Žreb je poskrbel, da bosta nocoj ob 20.45 nasprotnikovo mrežo skušala čim večkrat zadeti francoski PSG in španski Real Madrid.

Tako nocojšnjo kot tudi vse tekme spomladanskega dela jubilejne 30. sezone Lige prvakov si boste v živo lahko ogledali na Kanalu A in VOYO. Tekme bo kot vedno komentiral nogometni poznavalec Tomaž Lukač. "Liga prvakov je nekaj posebnega, ker gre za kombinacijo ligaškega dela in izločilnih bojev. Slednji predstavljajo novo zgodbo, udeleženci se odzivajo drugače kot v prvi polovici sezone, zato smo spremljevalci še bolj na trnih. Tridesetletne izkušnje nas učijo, da moramo biti pripravljeni na presenečenja, morda celo senzacije, v vsakem primeru pa na serijo vrhunskih tekem, začenši nocoj in jutri s spektakloma v Parizu in Milanu," je pred začetkom omenjenih tekem dejal Lukač.  

Samo en klub bo na koncu dvignil sloviti pokal.
Samo en klub bo na koncu dvignil sloviti pokal. FOTO: AP

Reportaže in vrhunce vseh tekem bo pripravljala izkušena športna ekipa POP TV in Kanala A, prav tako bodo pripravili zanimive vsebine pred vsako tekmo, seveda pa se bodo tej temi posvetili tudi v športnih delih informativnih oddaj 24 ur in Svet. 

Usain Bolt – najhitrejši Zemljan, ki je premikal meje človeške zmogljivosti
Preberi še
Usain Bolt – najhitrejši Zemljan, ki je premikal meje človeške zmogljivosti

Predsednik evropske nogometne zveze Aleksander Čeferin je naznanil, da bo UEFA letos na poseben način nagradila zveste navijače klubov, ki se jim bo uspelo prebiti v finale tekmovanj pod njenim okriljem. Podarili bodo 30 tisoč vstopnic, od tega kar tretjino za finale najprestižnejšega klubskega tekmovanja na svetu, ki bo 28. maja v Sankt Peterburgu.  

Serena Williams – temnopolta kraljica belega športa
Preberi še
Serena Williams – temnopolta kraljica belega športa

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382