Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Športi z žogo

Leteče koleno: zajahal Dončića in mu zadal udarec v slogu UFC borca

A.P.
09. 03. 2020 06.56
0

Da Luko Dončića na vsaki tekmi tekmeci na parketu dobesedno pretepejo, ni več nobena novica, a igralec Indiane Edmond Sumner je zadevo ponesel na povsem novo raven in pri tem uporabil potezo, ki je redko videna v košarki, zato pa toliko bolj v UFC borbah.

Luka Dončić je ponovno blestel na parketu in tudi tokrat v domačem American Airlines Centru vklopil ''Luka Magic Mode'', kar pa v zelo trdi in na momente pretepaški tekmi z Indiano Pacersi, ki na vzhodu za ovratnik diha Dragićevemu Miamiju, žal ni bilo dovolj, saj so tesno izgubili. Luka je pridno polnil koš nasprotnika, zaposljeval moštvene kolega (zbral je 36 točk, 8 podaj, 10 skokov) in flirtal s trojnim dvojčkom, ter tako zopet uprizoril šov vreden naziva MVP.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Dončićevo Anamario požirali z očmi
Preberi še
Dončićevo Anamario požirali z očmi

Luki bo dvoboj ostal v spominu predvsem po prekršku košarkarja Indiane Edmonda Sumnerja. Ko je v enem izmed napadov v drugi četrtini Dončić nakazal, da bo metal za tri in s tem iz igre vrgel omenjenega košarkarja, je ta v želji, da bi blokiral met, nekontrolirano poletel proti Luki in ga v slogu borca mešanih borilnih veščin s kolenom zadel naravnost v obraz oz. lice. V UFC-ju temu udarci pravijo ''leteče koleno''.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Sumner je Dončića resda spravil na tla, ne pa ga tudi nokavtiral. Luka po tekmi ni bil zadovoljen s sodniki. ''To bi moral biti prekršek in sodniki bi morali pogledati posnetek. Pravilo je – če dobiš udarec v obraz, morajo preveriti ali gre za nešportno potezo. Ni tako,'' se je po tekmi retorično spraševal Dončić, potem ko nad njim ni bila dosojena osebna napako, ko ga je s komolcem v obraz zadel Victor Oladipo, kar je bil sicer eden od treh udarcev v obraz, ki jih je prejel ta večer.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382