Moskisvet.com
Luka Dončić

Športi z žogo

Koliko so ti plačali? Dončiću zaradi te geste grozi kazen

M.S.
23. 03. 2023 09.00
0

Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić se je po petih tekmah, ko je okreval zaradi poškodbe, vrnil na parket lige NBA, a ni mogel preprečiti novega poraza Dallasa, ki je v nevarnosti, da ostane brez končnice, saj je na zahodu gneča res velika in je vsaka zmaga vredna zlata. Mavsi bodo morali še pošteno garati, da že 9. aprila ne bodo končali sezone. Do konca rednega dela jih čaka še devet tekem.

Tekmo proti ekipi Golden State Warriors ni zaznamovala samo nenavadna akcija, v kateri so igralci Dallasa bojevnikom podarili lahek koš, ampak tudi Luka Dončić, ki je na koncu zopet izgubljal živce zaradi sodnikov. Celo tako zelo, da jim je po zadnjem napadu, ko nad njim sodniki niso piskali osebne napake, ki naj bi jo storil Draymond Green, jasno dal vedeti, da se ne strinja z njegovo odločitvijo, saj je sodniška piščalka ostala nema. To je sodniku nakazal z gesto, da je ta podkupljen.

Luka Dončić je zopet nesrečen zapustil parket.
Luka Dončić je zopet nesrečen zapustil parket. FOTO: Profimedia
Tragikomična napaka Dallasa za najlažji koš v zgodovini lige NBA
Preberi še
Tragikomična napaka Dallasa za najlažji koš v zgodovini lige NBA

Zanimivo je, da sodnik Dončiću ni dosodil tehnične osebne napake, ki jih slovenski as sicer zbira kot za stavo, saj je bil Luka do zdaj z njo kaznovan že za precej manjše prestopke, težava lahko nastopi, če bo incident oz. njegovo insinuiranje pod drobnogled vzela liga NBA.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Tragična usoda žene Michaela Schumacherja, živi kot ujetnica
Preberi še
Tragična usoda žene Michaela Schumacherja, živi kot ujetnica
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382