Moskisvet.com
Luka Dončić

Športi z žogo

Izjemen rekord Dončićeve ekipe – toliko tekem že razprodanih!

A.P.
20. 12. 2019 12.40
0

NBA ekipa Dallas Mavericks ima izjemno bazo navijačev, saj ji je nedavno uspel mejnik, kakršnega v najmočnejši košarkarski ligi na svetu ne pomnijo. Teksaški prebivalci veljajo za izjemne ljubitelje športa in čeprav je nogomet tam šport številka ena, tudi košarka, hokej in drugi športi ne pobirajo zgolj drobtinic, dokaz pa je rekord Teličkov.

Ekipi Dallas Mavericks so pred začetkom aktualne sezone napovedovali uvrstitev v končnico, po četrtini sezone pa so eno najbolj prijetnih presenečenje lige NBA, saj se nahajajo v zgornjem ''domu'' izjemno močne zahodne konference.

Franšiza, ki je leta 2011 osvojila svoj edini naslov prvaka, ima po zaslugi predstav Luke Dončića in druščine priložnost, da že kmalu ponovi dosežek generacije z Dirkom Nowitzkim, ki je zaznamoval zadnji dve desetletji in preteklo sezono žezlo predal Luki, za katerega se zdi, da mu nobeno breme ni pretežko.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Ko si je zadnjo domačo tekmo z Bostonom ogledalo 20.181 gledalcev, je to pomenilo, da je bila to že 800 zaporedna domača tekma, na kateri so razprodali vse vstopnice in s tem postavili absolutni rekord, saj nobena druga ekipa ni maksimalno zapolnila dvorane s takšno serijo.

Na ravni El Clasica: izjemna gledanost finala LoL
Preberi še
Na ravni El Clasica: izjemna gledanost finala LoL

Izjemen niz razprodanosti dvorane American Airlines Center (AAC) se je začel davnega 15. decembra 2001. Do danes so razprodali 733 tekem rednega dela in 67 tekem končnice. To je praktično od samega začetka, saj je bilo to leto, ko se je teksaška ekipa v AAC preselila iz stare dvorane Reunion Arena.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382