Moskisvet.com
Urs Schynder

Športi z žogo

Hiter kot strela: nogometni sodnik osramotil obrambo

A.P.
15. 07. 2020 06.00
1

Nogometni delivec pravice Urs Schnyder večini nogometnih navdušencev do zdaj ni bil znan, potem ko je svet obkrožil posnetek njegovega teka, pa se ga je hitro prijel vzdevek Bolt med sodniki. Ko boste videli njegov sprint, vam bo jasno, zakaj.

Švicarski sodnik Urs Schnyder je postal spletna zvezda, potem ko je na tekmi med ekipama Thun in Xamax uprizoril sprint, vreden najhitrejšega človeka na svetu Usaina Bolta.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Šokanten posnetek: nogometaša na treningu zadela strela
Preberi še
Šokanten posnetek: nogometaša na treningu zadela strela

Njegovemu neverjetnemu pospešku in hitrosti, na račun katere je prehitel celotno obrambno linijo, smo bili priča v akciji oz. protinapadu, ki je vodila do tretjega zadetka Thuna, ki se tako kot Xamax krčevito bori za obstanek v švicarski prvi ligi. Pri prvem zadetku je sodeloval tudi slovenski nogometaš Kenan Fatkić, ki je prispeval podajo za gol Ridga Musyja, ki je v 14. minuti kot prvi načel mrežo nasprotnika, tretji gol pa je padel globoko v sodnikovem podaljšku.

Urs Schynder
Urs Schynder FOTO: Profimedia
10 nogometnih pravil, za katere verjetno niste vedeli, da obstajajo
Preberi še
10 nogometnih pravil, za katere verjetno niste vedeli, da obstajajo

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382