Moskisvet.com
Jon Rahm

Športi z žogo

Golfistu uspel spektakularec udarec, ki ga je nemogoče ponoviti

A.P.
11. 11. 2020 11.50
0

Španski golfist Jon Rahm, ki je bil nedavno še prvi golfist na svetovni lestvici, je uprizoril udarec, kakršnega svet še ni videl in ki ga je nemogoče ponoviti.

Vse bližje je 84. izvedba turnirja masters, ki bo potekal med 12. in 15. novembrom, čeprav bi se moral odviti že aprila, a ga je koronavirus s pomladi premaknil globoko v jesen. Na turnirju bo svojo 16. zmago na mastersu lovil Tiger Woods, med kandidati za naslov pa so še Bryson DeChambeau, Dustin Johnson, Justin Thomas in Rory McIlroy. Odpisati ne gre niti Jona Rahma, ki je letos dobil dva turnirja PGA (Memorial Tournament in BMW Championship) in je le nekaj dni pred začetkom pokazal, da gre še kako računati nanj. Na treningu mu je namreč uspel neverjeten udarec, ko je žogico prek ribnika poslal naravnost v luknjo.

Spoznajte najbolj seksi golfistko na svetu
Preberi še
Spoznajte najbolj seksi golfistko na svetu

Golfisti skušajo žogico preko vode pogosto spraviti čim bližje luknji tako, da ta odskakuje po vodni površini, a Rahmu je uspelo celo, da je žogica končala v luknji, potem ko je kot žabica poskakovala po ribniku, se zapodila v klanček in se nato v loku 'sprehodila' do luknje. Zadetek mu je uspel prav na njegov 26. rojstni dan.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Dva zadetka v luknjo z enim udarcem v dveh dneh – vse najboljše zame," je Rahm zapisal na Twitterju. Španec se na turnir odpravlja poln samozavesti in upa na svoj prvi 'major' naslov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400