Moskisvet.com
Luka Dončić

Športi z žogo

Ganljiv poklon Mirjam Poterbin sinu Luki Dončiću

A.P.
07. 02. 2020 07.12
1

Luki Dončiću se je danes ponoči po evropskem času izpolnila otroška želja, potem ko ga je LeBron James (Los Angeles Lakers) izbral v svojo ekipo za tekmo vseh zvezd (All Star). Slovenski košarkarski biser in prvo ime Dallas Mavericksov trenutno še celi poškodbo gležnja, a velikan košarke si želi, da bo za tekmo 16. februarja v Chicagu nared in se mu bo lahko pridružil na parketu. ''Res upam, da bo lahko igral,'' je dejal LeBron.

Luki Dončiću se klanja cel svet, ne le Slovenija. 20-letni mladenič s svojimi potezami na in zunaj igrišča navdušuje iz dneva v dan in dokazuje, da je ne le velik košarkar, ampak tudi človek. Kakšnega sina ima, se zaveda tudi njegova mama Mirjam Poterbin, ki redno javno pokaže, kako zelo ponosna je nanj.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Nedavno je na Instagramu delila prisrčno fotografijo iz Lukovega otroštva, na kateri vidimo Luko v objemu svoje mame, prizoru, ki sam po sebi pove že vse, pa je Poterbinova dodala še zapis v angleščini: ''Najbolj dragoceni diamanti, ki jih bo ženska kdajkoli nosila okoli vratu, so roke svojih otrok.'' Verjetno se bo z njo strinjala prav vsaka mama.

Toliko z objavo na Instagramu zaslužijo NBA zvezdniki
Preberi še
Toliko z objavo na Instagramu zaslužijo NBA zvezdniki
Mirjam Poterbin je s svetom delila ganljivo sporočilo.
Mirjam Poterbin je s svetom delila ganljivo sporočilo. FOTO: Instagram

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382