Moskisvet.com
Kevin Kampl

Športi z žogo

Dramatične scene, Kampl se je prijel za prsi in klical na pomoč

M.S.
17. 04. 2023 07.00
0

Nekdanji slovenski nogometni reprezentant in nogometaš nemškega prvoligaša Leipziga je po skoraj treh sezonah strelske suše spet zadel za nemškega velikana, a kmalu po veselju so sledile mučne minute.

Potem ko je Kevin Kampl po dolgem času zatresel mrežo nasprotnika v dresu nemškega kluba RB Leipzig in poravnal izid proti Augsburgu na 1:1, se je prijel za prsi in v hipu prosil za zdravniško pomoč ter poskrbel za nekaj dramatičnih trenutkov na stadionu. Sprva se je Slovenec prijel za prsi in reklamne panoje ter nato padel po tleh.

Kampl je ob zadetku padel na hrbet, konkurenčni branilec pa mu je nato pristal na prsih, kar je Slovencu čez nekaj trenutkov vzelo sapo in je kmalu začel klicati na pomoč, češ da ne more dihati. Zavladala je panika med soigralci, ki so v hipu sugerirali zdravniškemu osebju, naj ukrepa. Kamp je kmalu prišel k sebi in celo nadaljeval s tekmo, dokler ga v 79. minuti trener ni poslal z zelenice.

Rdeči biki so v 28. krogu nemške Bundeslige proti bavarskemu rivalu na koncu po zaslugi dveh golov Tima Wernerja zmagali s 3:2.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394