Moskisvet.com
Luka Dončić

Športi z žogo

Dončić se je s to podajo osmešil in tudi sam takoj vedel, koliko je ura

A.P.
25. 11. 2019 10.44
0

Luka Dončić v ligi NBA praktično vsak večer premika mejnike in navdušuje z domiselnimi akcijami. Čeprav mu včasih uspeva tudi nemogoče, pa tudi košarkarski čarovnik Luka kdaj pomeša uroke, saj je nenazadnje samo človek. To je pokazala tudi tekma z velikimi rivali iz Houstona.

Za predstave Luke Dončića je že zdavnaj zmanjkalo presežkov, saj nas 20-letnik vsakič znova preseneti s sanjsko partijo, ki so zanj postale stalnica. Na tekmi s Houstonom se je tako približal svojemu strelskemu rekordu v ligi NBA, a z eno akcijo oz. podajo ''pod strop'' se je znašel tudi med kandidati za oddajo Shaqtin'a Fool, kjer se znajdejo nerodne poteze košarkarjev, ki jih ''praži'' sloviti Shaquille O'Neal.

Posnetek 5-letnega Dončića vam bo omehčal srce
Preberi še
Posnetek 5-letnega Dončića vam bo omehčal srce

Svoji podaji v slogu Dwighta Howarda se je nasmejal tudi Luka, ki je verjetno računal, da bo pri metu nad njim storjena osebna napaka.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Dončič je na dvoboju s Houstonom v Toyota Centru sicer pokazal, kdo je šef, in nadigral Jamesa Hardna, glavno orožje Raket in igralec, ki izsili veliko prekrškov. Trenutno ''Brada'' zadane 12,8 prostega meta na tekmo, kar je največ v zgodovini. Dončića ni ustavil niti udarec Russlla Westbrooka v obraz, da ne bo pridno polnil koš nasprotnika in soigralcem omogočal lahke mete.

Luka Dončić in druščina meljejo še naprej.
Luka Dončić in druščina meljejo še naprej. FOTO: Profimedia

''Houston je izjemno moštvo, Harden pa neverjeten, a smo ga odlično zaustavili,'' je Dončić dejal po dvoboju, ki je sledil seriji tekem, na katerih so Telički deklasirali prvake lige NBA zadnjih šestih let in katerih nekdaljnji sijaj se je ob predstavi Dallasa zdel kot zares oddaljen spomin.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376