Moskisvet.com
Cristiano Ronaldo

Športi z žogo

Ronaldo obsojen na 99 udarcev z bičem

M.S.
09. 10. 2023 07.00
0

Cristiano Ronaldo se je nedavno mudil v Iranu, kjer si je privoščil ''napako'', zaradi katere ga čaka huda kazen.

Cristiano Ronaldo je s svojim klubom Al-Nassr pred časom obiskal iransko prestolnico Teheran, kjer so se nesramno bogati Arabci pomerili s tamkajšnjim klubom Persepolis, ki je na tekmi azijske Lige prvakov izgubil z 0:2. Sloviti Portugalec se ni vpisal med strelce, zato pa si je v Iranu nakopal kar nekaj sovražnikov za sicer lepo gesto, zaradi katere pa je bil po poročanju iranskih medijev v odsotnosti obsojen na 99 udarcev z bičem.

Iranske organe pregona je zmotilo, ko se je srečal s slikarko Fatimo, ki je sicer prikovana na invalidski voziček in je velika oboževalka izjemnega portugalskega napadalca. Slednji je z obiskom izpolnil veliko željo slikarke in jo ob srečanju prisrčno objel in poljubil, s tem pa kršil stroge iranske zakone, ki močno omejujejo obnašanje v javnosti. V primeru, da bi se Ronaldo zdaj vrnil v Iran, mu grozi kazen v obliki bičanja.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
To lepotico je oženil Ronaldo
Preberi še
To lepotico je oženil Ronaldo

Pred časom se je v nemilosti oblasti in moralne policije znašel tudi omenjeni domači klub, potem ko so se zaradi podpore bivšemu kapetanu Hosseinu Mahniji, ki je bil aretiran, ker je izrazil podporo protestom zaradi smrti ženske, ki jo je policija pretepla, ker je napačno nosila hidžab, morali zagovarjati pred roko pravice.

Toliko bo moral Ronaldo plačati Georgini, če gresta narazen
Preberi še
Toliko bo moral Ronaldo plačati Georgini, če gresta narazen

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382