Moskisvet.com
Sami Handanović in Antonio Conte

Športi z žogo

Conte Handanoviću predpisal, kako in koliko lahko seksa

A.P.
23. 11. 2019 09.02
1

Trener italijanskega nogometnega velikana Inter Milano, pri katerem kapetanski trak nosi Slovenec Samir Handanović, Antonio Conte, je znan po tem, da veliko zahteva od svojih varovancev. Pred kratkim smo izvedeli, da gre s svojimi pravili res daleč, saj je nogometašem zabičal, kaj lahko in česa ne smejo početi v spalnici.

Ali spolni odnos pred tekmo na igro vpliva pozitivno ali ne? S to dilemo se pogosto srečujejo trenerji nogometnih reprezentanc, ki imajo o tem zelo različna mnenja. Ta tema je srž debate ob številnih velikih športnih dogodkih, pravila o posteljnih aktivnostih svojih varovancev pa imajo tudi nekateri trenerji klubov. Mednje sodi Antonio Conte, danes trener milanskega Interja, kjer že vrsto let uspešno brani tudi nekdaj zadnji branik slovenskih vrat Samir Handanović. Conte je v nedavnem intervjuju za L'Equipe razkril, da je med drugim svojim igralcem dal tudi navodila, kako naj seksajo, da bodo tekom sezone ostali v top formi.

Antonio Conte se vtika tudi v spolno življenje nogometašev.
Antonio Conte se vtika tudi v spolno življenje nogometašev. FOTO: Profimedia

50-letni Conte slovi kot izjemen taktik, ki ničesar ne prepušča naključju, zato ni čudno, da je posegel tudi v spolno življenje svojih nogometašev. Seksa jim sicer ne prepoveduje, zato pa jim močno svetuje, da naj bo ta kratek in da vanj vložijo čim manj truda, da bi med sezono ostali karseda sveži in ne tratili preveč energije tam, kjer to ni potrebno za uspeh.

Samir Handanović je s svoji ekipo trenutno edini resni tekmec Juventusa.
Samir Handanović je s svoji ekipo trenutno edini resni tekmec Juventusa. FOTO: Profimedia

''Tekom sezono seks ne sme trajati predolgo, igralci pa morajo pokrbeti, da je čim manj naporen. Zato svetuje, da ostanejo pod partnerko.'' K temu je dodal, da upa, da bodo ''seksali le s svojimi z ženami, saj je za seks z drugimi ženskami potrebna dodatna energija.'' Le kaj o tem meni Zoja Trobec, Handanovićeva izbranka?

Bo Inter letos prekinil osemletno Juventusovo vladavino?
Bo Inter letos prekinil osemletno Juventusovo vladavino? FOTO: Profimedia

Z upoštevanjem tega bodo nogometaši resda zadovoljili štab črno-modrih, ki jih je italijanski strokovnjak in nekdanji nogometaš prevzel na začetku sezone, pred tem pa vodil Atalanto, Juventus, Chelsea in italijansko reprezentanco, zato pa manj svoje izbranke.

Trenerski izpadi: strategi, ki so se znesli nad igralci in pri tem presegli mejo dobrega okusa
Preberi še
Trenerski izpadi: strategi, ki so se znesli nad igralci in pri tem presegli mejo dobrega okusa

A če bo ekipi, ki si stadion San Siro deli z ekipo AC Milan, uspelo prekiniti dolgoletno vladavino Juventusa v serie A, potem bodo verjetno tudi izbranke nogometašev pripravljene odpuščati.

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376