Moskisvet.com
Nogomet

Športi z žogo

Čevlji za nogometne poznavalce

M.S.
07. 11. 2022 12.17
0

Izbira pravega nogometnega čevlja je najprej odvisna od tega, na kateri podlagi želite z njimi zabijati gole. Torej na naravni, umetni travi ali morda v dvorani, ob čemer je pomembno tudi, ali gre za mehko (razmočeno) ali bolj trdo nogometno površino. V spletni trgovini R-GOL.si so vam na voljo zadnji modeli priznanih svetovnih znamk, kot sta Adidas in Nike.

Nogomet
Nogomet FOTO: Arhiv naročnika

Kolekcija adidas Predator je že vrsto let sinonim za kakovostni nogometni čevelj. Nova serija Predator Freak pa je dvignila te nogometne čevlje na še višjo raven. Izdelali so jih s tehnologijo Demonskin za popoln nadzor nad terenom in žogo. Tako so združili klasični videz s tremi črtami in sodobni dizajn, podprt z najnovejšimi tehnologijami. Na zalogi imajo čevlje adidas Predator za moške, ženske in otroke, primerne za vse zunanje ali notranje nogometne površine.

Z Nike Mercurial Ronaldo in Mbappe

Tokrat vam ponujamo še dve seriji svetovne znamke nogometnih čevljev Nike, ki je sinonim za odlično športno opremo. Serija nogometnih čevljev Nike Mercurial, ki je izdelana iz lahkih materialov, poudarja hitrost in moč na igrišču. Gre za kombinacijo najboljšega, kar svet nogometnih čevljev ponuja. Niso le izjemno kakovostni, ampak v pisane barve odeti nogometni čevlji, ki so tudi modni in privlačni za oko. Serijo Nike Mercurial so oblikovali po navdihu najboljših igralcev na svetu, kot sta Cristiano Ronaldo ali Kylian Mbappe. Priljubljene modele Nike Mercurial Vapor, Nike Mercurial Superfly in Nike Mercurial Victory je mogoče izbirati v različnih barvnih odtenkih, kot so rdeča, rumena, zelena, bela in črna.

Sodobna klasika serije Tiempo

Za serijo nogometnih čevljev Nike Tiempo velja, da je že četrt stoletja absolutna klasika. Odeti so v mehko kengurujsko usnje, ki ne vsebuje šivov in lepila, zato so udobni in povsem obvladljivi. Mreža Quadfit Mesh in Flyknit Fit pa dajeta občutek usnjene nogavice. Kultni dizajn z velikim znakom Swoosh je sinonim za zmogljive nogometne čevlje, ki zagotavljajo odlično podporo in oprijem. Na voljo so tako za moške, ženske in otroke. Zasnovani so za vse nogometne površine. Nogometni čevlji Nike Tiempo so priljubljeni med profesionalnimi in amaterskimi igralci, obuvajo jih tudi nogometni zvezdniki, kot so Virgil Van Dijk, Thiago Silva in Jordan Henderson.

Sponzorirana vsebina 

ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497