Moskisvet.com
Luka Dončić

Športi z žogo

Če bi bil Luka Dončić ''Kralj''

A.P.
16. 01. 2020 11.58
1

Luka Dončić, za mnoge bodoči kralj lige NBA, bi kaj lahko bil kot Anže Kopitar Kralj in sicer kot član ekipe Sacramento Kings, pri kateri vse niti vleče jugoslovanska legenda košarke Vlade Divac. Skoraj dve leti za tem številni oboževalci ne morejo preboleti odločitve uprav, ki se je na naboru namesto za Luko odločila za Marvina Bagleyja.

Ekipa Sacramento Kings je leta 2018 na naboru izbirala kot druga in se odločila za krilnega centra Marvina Bagleyja III. Čeprav ta v prvi sezoni ni razočaral, pa se mora zaradi izvenserijskih predstav Luke Dončića športni direktor Sacramenta Vlade Divac pogosto soočati s kritikami, da so izbrali napačnega košarkarja.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

V medijih je konec novembra celo zaokrožila zgodba, da Kralji Luke niso izbrali, ker Divacu ni bil povšeči Lukov oče, Saša Dončić. Osrednja akterja sta zgodbo zanikala in se govoricam dobro nasmejala. "Vlade mi je dejal, da če me bodo novinarji spraševali o tem, naj jim sporočim, da sva se izmišljeni zgodbi dodobra nasmejala,'' je dejal Saša. Vse skupaj je zakuhal novinar ESPN-ja Tim MacMahon, ki je dejal, da ima informacijo, da naj bi Divac Dončića izpustil iz rok ker mu ni bil všeč njegov oče.

Namesto Anemarie Dončić v kino peljal ...
Preberi še
Namesto Anemarie Dončić v kino peljal ...

Da navijači Kingsov še vedno obžalujejo odločitev uprave, so dali jasno vedeti nekateri, ki so bili na nedavni tekmi, na kateri se jim je zoperstavil Dončićev Dallas in na kateri jim je Slovenec s svojo izjemno in novo rekordno predstavo še dodatno osolil rane in se jim bo po tem dnevu po Luki kolcalo še bolj.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Poleg njegove izjemne predstave in izvenserijskih potez, je v oči padel tudi navijač Kingsov, ki je z izbiro dresa izrazil želje mnogih navijačev Sacramenta. Nosil je namreč Lukov dres, le da je bila njegova 77-ica na dresu moštva iz Kalifornije.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 390