Moskisvet.com
Goran Dragić in Jimmy Butler

Športi z žogo

Butler o "bratu" Dragiću: "Goran, goljufal si in vsi to vemo"

A.P.
20. 01. 2021 10.00
0

Ameriški košarkarski zvezdnik Jimmy Butler in Goran Dragić sta v Miamiju razvila bratsko prijateljstvo in slavni košarkar o Slovencu vedno govori samo z izbranimi besedami. Čeprav Goran velja za precej zadržanega, ga je Butler nedavno označil za največjega šaljivca v ekipi.

Goran Dragić sicer ni Butlerjev najljubši Dragić. "Vsi vedo, kaj si mislim o Goranu. Vedno mu dam vedeti, da ga zelo cenim, toda moj najljubši Dragić ostaja njegov brat Zoki. Nikoli nisem igral z njim, a sem o njem slišal same lepe stvari. Zato je Goran številka dve," je pred nekaj meseci v šali izjavil ameriški zvezdnik, ki se vedno rad pošali.

Med Dragićem in Butlerjem se je spletlo veliko prijateljstvo.
Med Dragićem in Butlerjem se je spletlo veliko prijateljstvo. FOTO: Profimedia

To je priznal tudi Goran, ki je dejal, da je Jimmy Butler eden najbolj zabavnih ljudi, kar jih je spoznal v ligi NBA. "Gre za tekmovalca z veliko začetnico in odličnega soigralca, ki zna iz vsakega potegniti najboljše. Zelo rad se šali. Ena njegovih najbolj priljubljenih šal je, da je on moj brat 'Zouki'. Zbada me, da je njegov najljubši Dragić v resnici moj mlajši brat, čeprav ga ni nikoli spoznal," je pojasnil zlati slovenski reprezentant in eden ključnih igralcev četice Erica Spoelstre.

Nad Dončićem razočarani tudi njegovi soigralci
Preberi še
Nad Dončićem razočarani tudi njegovi soigralci

Nedavno je prvi zvezdnik Miamija v intervjuju za GQ Sports – Vročica trenutno še ni na ravni moštva iz lanske končnice, za kar je delno kriv tudi koronavirus, ki je od parketov oddaljil velik del klopi – odgovoril na vprašanje, kdo je najbolj zabaven član Heata, in nekoliko presenetil z odgovorom.

McGregor ima priložnost, da iz pokoja zvabi Habiba
Preberi še
McGregor ima priložnost, da iz pokoja zvabi Habiba

"V ekipi imamo kar nekaj šaljivcev, a izbral bom Gorana. Razlog, zakaj se mi zdi Goran tako smešen, je, ker se vedno obnaša, kot da ne razume angleško, ko česa ne želi storiti. Vsi pa vemo, da tekoče govori angleško. Tako nekako je, kot če igraš karte in goljufaš, na koncu pa se narediš neumnega, češ da nisi vedel, da se tega ne sme. 'Goran, goljufal si in vsi to vemo.' Vsakič, ko to stori, umiram od smeha. Ta naziv gre torej Goranu, mojemu bratu," zaključi Butler.

Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 342