Moskisvet.com
Božičnica Barcelona in Real

Športi z žogo

Božičnici pri Barceloni in Realu: Katalonci precej bolj skopi

A.P.
24. 12. 2019 07.15
11

Da si lahko nogometaši Barcelone in Reala iz Madrida obetajo nekoliko bolj radodarni božičnici, kot smo je vajeni navadni smrtniki, je jasno kot beli dan, a pri obeh slovitih španskih klubih, ki sta se na nedavnem El Clasicu razšla z neodločenim izidom 0:0, so bili letos do svojih nogometašev in strokovnega štaba precej različno radodarni.

Božičnici pri Realu iz Madrida in Barceloni sta bili letos povsem drugačni. Katalonci so namreč od vodstva v dar prejeli po meri ukrojene pametne telefone iPhone 11 Pro Max v vrednosti 1.700 evrov, medtem ko se je v vlogo Božička pri Realu tokrat vživel njihov sponzor Audi.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Ta je bil precej bolj radodaren od vodstva Barcelone, saj je članom belega baleta poklonil oz. bolje, ponudil v začasno rabo prestižne jeklene konjičke po lastni izbiri.

Nogometaši Barcelone so prejeli nižjo božičnico od svojega največjega rivala, a zimo bodo oni prezimili na vrhu španske lige.
Nogometaši Barcelone so prejeli nižjo božičnico od svojega največjega rivala, a zimo bodo oni prezimili na vrhu španske lige. FOTO: Profimedia
Zaradi Messija imajo ti igralci doživljenjsko rento
Preberi še
Zaradi Messija imajo ti igralci doživljenjsko rento

Hrvat Ivan Rakitić, ki brani barve Barcelone, je tako prejel 45-krat nižjo božičnico kot njegov reprezentančni kolega Luka Modrić, ki si kruh služi v španski prestolnici. Ta je v dar začasno prejel ključe 76.335 evrov vrednega Audija Q7 50 TDI Quattro tiptronic. Kapetan Sergio Ramos je izbral najdražjega jeklenega konjička izmed Galaktikov in sicer A8 50 TDI quattro tiptronic, ki je vreden kar 101.325 evra. Dani Carvajal, Lucas Vazquez, James Rodriguez, Toni Kroos, Eden Hazard, Raphael Varane in še nekateri drugi so se odločili za Audija Q8 50 TDI quattro triptonica v vrednosti 87.460 evrov, Isco, Casemiro in Gareth Bale za Q7 50 TDI quattro triptonica v vrednosti 76.355 evrov, Karim Benzema in trener Zinedine Zidane pa sta izbrala RS 3 Sportback TFSI quattro S tronic v vrednosti 67.310 evrov.

Predsednik Barcelone Josep Maria Bartomeu.
Predsednik Barcelone Josep Maria Bartomeu. FOTO: Profimedia
Sprehodite se po razkošnem domovanju Luke Modrića
Preberi še
Sprehodite se po razkošnem domovanju Luke Modrića

Barceloninim nogometašem je iPhone z vgraviranimi imeni in klubskim grbom po koncu tekme z Alavesom, ki jo je Blaugrana dobila s 4:1, podaril 56-letni predsednik kluba Josep Maria Bartomeu. Trenerji so medtem dobili 600 evrov vredne Applove tablice.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382