Moskisvet.com
Benjamin Šeško Leipzig

Športi z žogo

V mladosti se je moral boriti, da so ga sploh spustili na nogometno igrišče, danes dobiva milijonske ponudbe

L.M.
09. 04. 2024 09.34
0

V tretjem delu oddaje Vsi za naše! je novinarska ekipa z Božidarjem Bulatom na čelu obiskala slovenskega reprezentanta Benjamina Šeška, ki se mu je lani z večmilijonsko ponudbo uspelo prebiti v nogometni klub RB Leipzig. Uspeh, ki mu je prinesel veliko slavo ter nemalo denarja pa je še toliko bolj sladek zaradi dejstva, da se je v preteklosti moral za žogo na igrišču v svojem domačem kraju še kako boriti.

Benjamin Šeško je dosegel to, kar so - vsaj v nekem obdobju odraščanja - zagotovo sanje vsakega fanta. Že v svojem zgodnjem obdobju označen za čudeženega dečka, je Šeško korak za korakom napredoval in se tako iz svojega kluba v rodnih Radečah preko Domžal in Salzburga prebil do nogometnega kluba v Leipzigu, kjer igra trenutno. 

Njegova vrednost je danes ocenjena na okoli 40 milijonov evrov, a Radečan še vedno daje vtis skromnosti in prizemljenosti, prav takšno pa je tudi njegovo dekle. 

Ob sprehodu po Leipzigu je zaupal, kako trenutno živi, kaj ga navdušuje nad tem mestom, zakaj ga v preteklosti njegovi vrstniki niso spustili na igrišče in še marsikaj zanimivega. 

Več si oglejte v video prispevku. 

Nogometne heroje bomo na Euro pospremili tako, kot se spodobi – in kot še niste videli. Vabljeni v družbo Gregorja Trebušaka in Sanje Modrić vsak ponedeljek zvečer po kulinaričnem šovu MasterChef Slovenija na POP TV in VOYO.

Toliko je slovenska reprezentanca zaslužila z uvrstitvijo na Euro 2024
Preberi še
Toliko je slovenska reprezentanca zaslužila z uvrstitvijo na Euro 2024

Šport

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382