Moskisvet.com
David Beckham

Športi z žogo

Njegov ponos! Beckham ga je prvič pokazal javnosti!

A.P.
04. 02. 2020 20.14
0

Nekdanji nogometni zvezdnik, danes pa uspešen poslovnež, David Beckham, je na Instagramu oboževalce razveselil s selfijem, ki razkriva notranjost stadiona nogometnega kluba Inter iz Miamija, čigar lastnik je in bo čez dober mesec debitiral v ameriški prvi nogometni ligi MLS.

Nekdanji angleški nogometaš in kapetan izbrane vrste David Beckham že z nestrpnostjo pričakuje začetek nove nogometne sezone . Ni govora o ligi NFL, torej ligi ameriškega nogometa, pač pa MLS, v kateri bo s svojim novoustanovljenim moštvom Inter Miami – uradno ime je Club Internacional de Fútbol Miami oz. Inter Miami CF – katerega solastnik je, že v krstni sezoni skušal osvojiti državno prvenstvo.

Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!

Začasni dom nogometaše Interja, ki je postala 25. ekipa v ligi MLS, bo prenovljeni stadion Lockhart (tudi Inter Miami CF Stadium), ki se nahaja v Fort Lauderdalu in se ponaša s kapaciteto 18.000 sedežev, njegova prenova pa je pogoltnila 54 milijon evrov. Notranjost stadiona je že odeta v klubske barve – roza, črno in belo. Pred tem je bil objekt domicil nogometne ekipe Forth Lauderdale Strikersov, ki pa je leta 2016 razpadla.

Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!

44-letni Beckham, ki si želi v svoje vrste iz madridskega Reala pripeljati Hrvata Luko Modrića in s karseda zvezdniško ekipo že prvo leto napasti lovoriko oz. imeti od štarta moštvo, ki bo konkurenčno za sam vrh, s čimer bi izpolnil svoje ambiciozne želje. ''Že nekaj časa vlagamo veliko napora, da bi okrepili moštvo z zvezdniki svetovnega kova. Ne gre le za velika nogometna imena, naša želja je, da oblikujemo moštvo, ki bo dihalo in delovalo kot celota. Visokih ambicij oziroma ciljev ne skrivamo, saj želimo že v prvi sezoni osvojiti ligo MLS,'' je dejal trener Diego Alonso, tudi sam nekdaj nogometaš in urugvajski reprezentant.

Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!

Beckham je dober mesec pred debijem Interja objavil fotografijo z notranjosti stadiona in zapisal, da sanje postajajo resničnost. ''Samo še 40 dni. Vsak dan postaja bolj in bolj resnično. Zelo se že veselim.'' Nekdanji zvezdnik Manchester Uniteda in Reala iz Madrida je tudi sam pustil pečat v ligi MLS, potem ko je svoja zadnja leta kot profesionalni nogometaš prebil pri losangeleškemu moštvu LA Galaxy.

Bosanska manekenka splezala na vrh sveta in postavila svetovni rekord
Preberi še
Bosanska manekenka splezala na vrh sveta in postavila svetovni rekord

Ekipi se je pridružil leta 2007, kopačke pa obesil na klin leta 2012. S tem ko je zaigral za ameriško moštvo, je dobil možnost, da kupi franšizno pravico po krepko znižani ceni – 25 milijon namesto 135 milijonov evrov.

Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!

Na stadionu Fort Lauderdale Stadium bo Inter iz Miamija igral do leta 2022, ko bo dokončan stadion Miami Freedom Park, ki bo imel kapaciteto 25.000 sedežev. Ta projekt bo stal okoli 900 milijonov evrov in bo poleg igrišča imel še hotele, restavracije, trgovine ter koktajl bar na strehi. Ko bo zgrajen, bo današnji stadion postal nogometna akademija in trening center ter dom nižjeligaških ekip.

Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!
Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 342