Moskisvet.com
Trener Celja Albert Riera

Športi z žogo

Albert Riera zapušča Celje in odhaja k temu nogometnemu velikanu

M.S.
09. 10. 2023 11.00
0

Trenerju Celja Albertu Rieri so v Sloveniji šteti dnevi.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Albert Riera se poslavlja od slovenskega nogometa, potem ko je na njegov naslov prišla ponudba francoskega drugoligaša Bordeauxa. Kot je sporočil klub iz Celja, potekajo pogajanja o odškodnini. ''NK Celje sporoča, da je francoski drugoligaš Bordeaux kontaktiral klub z namenom angažiranja Alberta Riere za novega trenerja šestkratnega francoskega prvaka. Trenutno potekajo pogajanja o odškodnini.''

Albert Riera, trener NK Celje, zapušča knežje mesto.
Albert Riera, trener NK Celje, zapušča knežje mesto. FOTO: Damjan Žibert
Ronaldo obsojen na 99 udarcev z bičem
Preberi še
Ronaldo obsojen na 99 udarcev z bičem

Nekdanji odlični španski nogometaš je v Sloveniji pustil velik pečat, saj je preteklo sezono Olimpijo popeljal do naslova državnega prvaka, letos pa je prevzel Celje, ki mu najbolje kaže v borbi za naslov prvaka, saj je po 11. krogih na vrhu prve slovenske lige. Riera bo verjetno že kmalu prevzel krmilo francoske ekipe, ki ima bogato zgodovino in je šestkrat postala francoski državni prvak, a je leta 2022 izpadla z Ligue 1, v sezoni 2022/23 pa bi morala ekipa zaradi finančnih nepravilnosti nazadovati celo v tretjo ligo, a so se kluba usmilili, ko je vodstvo predložilo načrt prestrukturiranja dolga. Za Bordeaux igra tudi slovenski reprezentant Žan Vipotnik. Španec bo moral pošteno zavihati rokave, saj je ekipa po desetih krogih v drugi polovici lestvice.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Lora nad Primoža: ''Ma kaj si fu*njen?
Preberi še
Lora nad Primoža: ''Ma kaj si fu*njen?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382