Moskisvet.com
Luka Dončić

Športi z žogo

''Adižo, Luka!'' Shaq se še kar trudi s slovenščino

A.P.
08. 01. 2021 06.00
5

Luka Dončić je bil po novi sijajni predstavi v ligi NBA gost v analitični oddaji Inside the NBA, kjer ga je najprej v neroden položaj z vprašanjem o filmu spravil legendarni Charles Barkley, nato pa še Shaquille O'Neal, ki je slovenskega čudežnega dečka košarke znova skušal očarati z znanjem slovenščine. Preverite, kako mu je šlo tokrat.

''Vidite, on ve, kaj to pomeni,'' je dejal košarkarska legenda Shaquille O'Neal, potem ko je v oddaji Inside the NBA zaključil pogovor z Luko Dončićem in mu v slovo rekel ''adižo''. Luka se ni pustil zmesti in mu je v hipu odvrnil z ''adijo'' in ga nato še na hitro poučil o pravilni izgovorjavi slovenske besede za slovo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

To ni bilo prvič, ko je priljubljeni 'Shaq z Luko skušal komunicirati v slovenščini, saj je že po četrti tekmi lanske končnice, ko je Dončić paral živce ekipi LA Clippers, Luko nagovoril v polomljeni slovenščini in mu tedaj dejal: ''Kako se imate?''

Shaquille O'Neal Dončića nagovoril v slovenščini
Preberi še
Shaquille O'Neal Dončića nagovoril v slovenščini

Luka je bil gost v oddaji po novi izjemni predstavi, potem ko je bil ključni mož pri zmagi Dallasa nad Denver Nuggetsi Vlatka Čančarja, ki pa tudi tokrat ni dobil priložnosti za igro. Dončić je v statistiko vpisal 38 točk, 13 podaj, 9 skokov in 4 ukradene žoge (rekord kariere), je pa tudi izgubil 8 žog, a se je za to ekipi več kot odkupil. S tem statističnim paketom se je pridružil ekskluzivnemu klubu, v katerem so le še Michael Jordan, Larry Bird, Pete Maravich in Bernard King. Mavsi so sicer slavili po podaljšku s 124:117 in imajo zdaj na svojem računu štiri zmage in prav toliko porazov.

Kobe Bryant nad Dončića kar v slovenščini
Preberi še
Kobe Bryant nad Dončića kar v slovenščini
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376