Moskisvet.com
Luka Dončić

Šport

Na Kanal A prihaja liga NBA!

Moškisvet.com
24. 11. 2023 12.00
0

UEFA Liga prvakov, MotoGP, zdaj pa sledijo še izbrane tekme NBA, lige ABA in rokometa!

Šport

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Ta konec tedna bo na Kanalu A in VOYO na sporedu zadnja dirka sezone MotoGP, z Veliko nagrado Valencie se bo namreč zaključila letošnja sezona motociklističnega prvenstva, v katerem smo si, vključno z zadnjo, ogledali 20 dirk. Ne zamudite sklepnega dejanja, sobotne kvalifikacije bodo na sporedu ob 10.45, dirka pa v nedeljo ob 13.10 na Kanalu A in VOYO.

Z Veliko nagrado Valencie se bo zaključila letošnja sezona motociklističnega prvenstva.
Z Veliko nagrado Valencie se bo zaključila letošnja sezona motociklističnega prvenstva. FOTO: POP TV

Ker pa je ŠPORT DOMA NA KANALU A, imamo za športne navdušence dobro novico. V prihodnje namreč še bolj krepimo športni program. Na našo televizijo prihajajo izbrani prenosi rokometnih tekem EHF moška in ženska liga, ter košarkarski dvoboji lige ABA ter elitne lige NBA.

Bi stiskali pesti za Luko Dončića, za naše košarkarje Cedevita Olimpija ali za vedno boljše rokometašice Krima? Potem ste na pravem naslovu.

Tekma Cedevita Olimpija in Budučnost bo na sporedu že to soboto ob 19.00.
Tekma Cedevita Olimpija in Budučnost bo na sporedu že to soboto ob 19.00. FOTO: POP TV

Začenjamo že ta konec tedna, ko si boste lahko ogledali vrhunske predstave z domačega in ameriškega košarkarskega parketa. V soboto vas na Kanalu A in VOYO čaka tekma lige ABA med ekipama Budučnost in Cedevita Olimpija, ki bo na sporedu ob 19.00, v nedeljo na Kanalu A in VOYO pa košarkarski spektakel NBA; udarila se bosta Milwaukee Bucks in Portland Trail Blazers. Tekmo si lahko ogledate neposredno ob 9.30.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382