Moskisvet.com
Luka Dončić

Šport

Soigralec udaril po Dončiću: nadležen je kot hudič

A.P.
26. 07. 2019 12.00
0

Ameriški košarkar Jalen Brunson, ki je nedavno prejel povabilo selektorja ameriške reprezentance Gregga Popovicha (San Antonio Spurs) in se bo udeležil svetovnega prvenstva v košarki na Kitajskem, je uporabniku Twitterja razkril, kako nadležen je v resnici slovenski čudežni deček košarke in njegov soigralec pri ekipi Dallas Mavericks, Luka Dončić.

Luka Dončić je po mnenju 22-letnega soigralca Jalena Brunsona, ki je v pretekli sezoni odigral 73 tekem v dresu Teličkov in krstni sezoni v povprečju v 21,8 minute dosegal 9,3 točke, podelil 3,2 asistence in nanizal 2,3 skoka na tekmo, izjemno nadležen. Ko mu je uporabnik Twitterja zastavil vprašanje, kako zoprn je Dončić na lestvici od 1 do 10, si je Američan Slovenca privoščil tako, da mu je prisodil oceno 77, kar je številka Lukovega dresa.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Seveda je šlo bolj kot ne za (ne)posrečeno šalo, saj med njima vlada dobra kemija, a saj veste, v vsaki šali je tudi zrno resnice in gotov zna tudi Luka komu kdaj stopiti na živec. Kar pa je povsem pričakovano, saj smo vsi krvavi pod kožo in ko človek stremi k perfekciji, je veliko prostora za trenja.

Luko Dončića bodo zasuli z novimi milijoni
Preberi še
Luko Dončića bodo zasuli z novimi milijoni

Brunson v sezoni 2019/20 ni predviden za igranje v prvi postavi, bo pa pomemben Dallasov adut s klopi, saj bo prevzemal naloge Dončića. V prvi sezoni je Američan, ki je bil izbran v drugem krogu nabora, izdatnejšo minutažo dobil po odhodu Dennisa Smitha Jr.-ja.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Ameriška košarkarka reprezentanca se na svetovno prvenstvo na Kitajskem, kjer bo branila naslov, odpravlja močno oslabljena, saj je Popovicha zavrnila kopica zvezdnikov. Na seznamu ima tako zgolj peterico, ki je kdaj zaigrala na vikendu zvezd in sicer so to Kemba Walker (Boston Celtics), Andre Drummond (Detroit Pistons), Khris Middleton in Brook Lopez (oba Milwaukee Bucks) ter Kyle Lowry (Toronto Raptors), v podporo pa jim bodo Jaylen Brown (Boston Celtics), Montrezl Harrell (Los Angeles Clippers), Mason Plumlee (Denver Nuggets), Julius Randle (New York Knicks), Marcus Smart (Boston Celtics) in Thaddeus Young (Chicago Bulls) in omenjeni Jalen Brunson (Dallas Mavericks), ki je na vprašanje, kdo je boljši, Dončić ali Nowitzki, odvrnil, da bi tekmo odločil šele fotofiniš.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382