Moskisvet.com
Cristiano Ronaldo

Šport

Si je dal Ronaldo po vzoru pornoigralcev povečati spolni ud?

M.S.
20. 07. 2022 12.00
0

Cristiano Ronaldo tudi pri sedemintridesetih letih ohranja telo in formo, ki mu ju zavidajo tudi dvajsetletni stanovski kolegi, a njegovo zavidljivo telo vendarle ni samo delo narave, genetike, zdrave prehrane, rigoroznega režima vadbe in potenja v fitnesu. Če gre verjeti navedbam španskih medijev, si je dal Portugalec botoks vbizgati v najbolj intimni predel telesa.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Portugalski nogometni zvezdnik Christiano Ronaldo, ki te dni pospešeno išče novo sredino, je znan po tem, da veliko stavi na svoj videz in je ljubitelj botoksa, saj je bil v preteklosti reden gost estetskih klinik, kjer si je dal v obraz vbrizgati botoks, zaradi česar ima še danes mladosten videz, za svežino njegovih mišic pa medtem skrbi napredek kirurgije. Kot trdi španski La Razon, pa naj bi si dal svojega zaveznika (beri: botoks) portugalski stroj za zadetke vbrizgati tudi v penis, kar naj bi do tri centimetre povečalo njegovo debelino. En odmerek naj bi zadoščal za dve leti, pri čemer ni gotovo, da bo operacija uspešna.

Cristiano Ronaldo je danes videti bolj mladostno kot na začetku kariere.
Cristiano Ronaldo je danes videti bolj mladostno kot na začetku kariere. FOTO: AP
Toliko žepnine Ronaldo mesečno nakaže svoji dragi
Preberi še
Toliko žepnine Ronaldo mesečno nakaže svoji dragi

Gre za kratek, preprost in reverzibilen proces, ki ni nov, koristijo pa ga številni zvezdniki filmov za odrasle. Posledica večjega penisa je, da oba partnerja bolj uživata v spolnem odnosu. Botoks naj bi bil sicer rešitev za moške, ki trpijo za erektilno disfunkcijo, saj sprosti gladko mišično tkivo v erektilni komori penisa.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Navdihujoče zgodbe športnih legend in drugi motivacijski filmi
Preberi še
Navdihujoče zgodbe športnih legend in drugi motivacijski filmi
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376