Moskisvet.com
Mikaela Shiffrin

Šport

Shiffrinova na smučkah tudi v času karantene

A.P.
07. 04. 2020 08.14
0

Ameriška alpska smučarka Mikaela Shiffrin, ki je zaradi družinske tragedija izpustila (skrajšani) zaključek sezone in posledično ostala brez globusov, ki jih je po pošti prejela Italijanka Federica Brignone, te dni, tako kot večina sveta, preživlja v karanteni, a ne miruje, saj je nedavno odšla na snežni trening.

Pred dnevi je o trenutnih razmerah Ilka Štuhec dejala: ''Ni pomembno, ali so to Avstrijci, Švicarji, Italijani ali sem to jaz. Kakorkoli, nihče zdaj ne more smučati. Vsi bomo na istem.'' No, ameriška alpska smučarka Mikaela Shiffrin, ki si je preteklo leto uredila razkošno gnezdece v Koloradu v kraju Edwards, je te dni že opravila prvi snežni trening.

Pozor, lomljivo! Brignonejeva je svoje tri globuse prejela kar po pošti.
Pozor, lomljivo! Brignonejeva je svoje tri globuse prejela kar po pošti. FOTO: Instagram

Brez skrbi, zmagovalka 66 tekem za svetovni pokal in dobitnica treh velikih kristalnih globusov ni kršila karantene in zanjo niso odprli smučarske proge, saj je smuk trenirala kar na domači terasi. V Koloradu je bila namreč narava nedavno radodarna s snežnimi padavinami in 25-letna kraljica belih strmin je ob posnetku zapisala: ''Toliko snega, človek pa nikamor ne more. No, skoraj nikamor ...''

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382