Moskisvet.com
Wilfried Happio

Šport

Pred tekmo je bil napaden, pljuval je kri, tekel s prevezo za oko, a vseeno zmagal

M.S.
27. 06. 2022 05.00
0

Wilfried Happio je na tekmi državnega prvenstna nastopil s prevezo čez oko, potem ko je bil le nekaj minut pred tekmo napaden, kljub temu pa osvojil naslov prvaka.

Wilfried Happio je novopečeni državni prvak v teku na 400 metrov z ovirami. Kar je bolj presenetljivo, je podatek, da so 23-letnega Francoza malo pred startom napadli in poškodovali. Potem ko se je Happio zunaj stadiona pripravljal na svoj nastop, je do njega pristopil neznanec, ga vprašal, če je Gappio, in ga nato nekajkrat udaril v glavo. Mladi Francoz je utrpel poškodbo očesa, kljub temu pa se pojavil na startu, potem ko si je čez oko dal obliž in poveznil trak.

Eugenija Janjoš, hostesa z dirke Po Sloveniji: Evforija je bila precej nalezljiva
Preberi še
Eugenija Janjoš, hostesa z dirke Po Sloveniji: Evforija je bila precej nalezljiva

"Nočem govoriti o incidentu, za to so zadolženi drugi. Veliko težje je teči, ko na eno oko ne vidiš. Zato sem še toliko bolj vesel zmage. Res je dober občutek," je po zmagi dejal Happio, ki je dodal, da se počuti dobro. Njegov trener Olivier Vallaeys je napadalca, ki se je njegovega varovanca lotil 20 minut pred startom teka, ujel, potem ko ga je spravil s Happia. Napadalec je bil aretiran, francoski atlet pa je obležal na tleh. Kjub resnemu stanju mu je organizator pustil nastopiti in Happio je s časom 48.57 postal prvak in zrušil osebni rekord.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Nor rekord! Toliko sklec je naredil v eni uri!
Preberi še
Nor rekord! Toliko sklec je naredil v eni uri!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382