Moskisvet.com
Luka Dončić majice

Šport

Podarjamo podpisane majice Luke Dončića

A.P.
02. 10. 2019 07.49
0

Da je Luka Dončić ne samo velik košarkar, pač pa tudi velik človek, je dokazal že ničkolikokrat. Nedavno, ko je na pomoč priskočil malemu Krisu, ki boleha za spinalno mišično atrofijo, je ne samo doniral, pač pa dal na dražbo tudi podpisane superge, zbrana sredstva pa namenil za pomoč pri zdravljenju 19-mesečnega dečka. Zdaj se do podpisanih oblačil Dončića lahko dokopljete tudi sami.

Dresi Luke Dončića so izjemno popularni in eni najbolje prodajanih onkraj luže, tudi pri nas pa njegova oblačila veljajo za cenjeno blago, še posebej, če se na njih znajde tudi njegov podpis. In prav do takšnih majic smo se dokopali v uredništvu Moskisvet.com, ki jih bomo razdelili med tri srečneže.

Dolga majica s kapuco
Dolga majica s kapuco FOTO:
Še začelo se ni, pa Dončić že čara
Preberi še
Še začelo se ni, pa Dončić že čara

Gre za majice iz Dončićeve kolekcije oblačil, in sicer dve podpisani kratki majici in majico s kapuco. Vse, kar morate storiti, da ste v igri za mamljivo nagrado, je, da izpolnite spodnjo prijavnico ter upate na kanček sreče pri žrebu, ki bo v sredo, 9. oktobra 2019. Nagrajenca bomo razglasili na Facebook strani Moskisvet.com.

Kratka majica
Kratka majica FOTO:
NBA urnik: kdaj se bodo Slovenci udarili med seboj?
Preberi še
NBA urnik: kdaj se bodo Slovenci udarili med seboj?
Podarjamo tri podpisane majice.
Podarjamo tri podpisane majice. FOTO:
Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 342