Moskisvet.com
Luka Dončić

Šport

Noro, kaj so za Luko Dončića naredili Američani!

J.V./STA
29. 11. 2018 12.35
2

Slovenska košarkarska najstniška senzacija Luka Dončić nadaljuje z odličnimi predstavami onstran Atlantika.

Luka Dončić tudi v Ameriki postaja vedno večja zvezda, število njegovih oboževalcev pa je iz dneva v dan večje. Po tem, ko je pred kratkim na Instagramu dosegel milijon sledilcev, so mu ameriški navijači sedaj posvetili tudi pesem.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Na tekmah Dallas Mavericks tako vsi v en glas prepevajo 'HalleLuka'. Gre za priredbo ene večjih uspešnic Leonarda Cohena. Glasbeno presenečenje so za našega 'čudežnega dečka' pripravili pri Ringer records, posnetek pa objavili tudi na kanalu YouTube.

Uau! S takšno 'marcino' se po Španiji prevaža Luka Dončić
Preberi še
Uau! S takšno 'marcino' se po Španiji prevaža Luka Dončić

Dončića in Mavericks v noči na soboto čaka gostovanje na zahodni obali ZDA pri LeBronu Jamesu in Los Angeles Lakers. Dallas, ki je v gosteh prišel šele do druge zmage v tej sezoni, ima po devetnajstih tekmah pozitiven obračun z desetimi zmagami in devetimi porazi za osmo mesto v razvrstitvi zahodne konference. Zmago več, ob tekmi več, imajo naslednji nasprotniki jezerniki.

Luka Dončić objavil fotografijo, ki je navdušila Slovenijo
Preberi še
Luka Dončić objavil fotografijo, ki je navdušila Slovenijo

"Res dobro. Proti Houstonu v zadnjih nekaj letih nismo bili pretirano uspešni. Prav tako nismo bili prav dobri na gostovanjih v novi sezoni, zato je zmaga zelo dobrodošla, prav tako je dobro, kako smo igrali," je dejal Harris.

To je milijarder, ki si 'lasti' Luko Dončića!

Dončića in Mavericks v noči na soboto čaka gostovanje na zahodni obali ZDA pri LeBronu Jamesu in Los Angeles Lakers.
Dončića in Mavericks v noči na soboto čaka gostovanje na zahodni obali ZDA pri LeBronu Jamesu in Los Angeles Lakers. FOTO: AP

 

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394