Moskisvet.com
Nibali Roglič

Šport

Nibali pojasnil, zakaj ni čestital Rogliču

A.P.
04. 06. 2019 16.01
8

Vincenzo Nibali in Primož Roglič sta bila na Giro glavna tekmeca in med njima je vse tri dni vladala velika napetost. ''Vojno'' je zanetil sam Nibali, vse skupaj pa so z odprtimi rokami pograbili italijanski mediji in dnevno udrihali po slovenskem kolesarskem asu, ki pa se ni pustil zmesti in vedno ohranjal spoštljivo držo. Sam se na Nibalijeve provokacije ni nikoli odzval in je bil vselej osredotočen zgolj na svoje dirkanje, medtem ko je kolesarja Bahrain-Meride vseskozi nekaj motilo.

Primož Roglič se je po prihodu v Slovenijo seveda ni mogel izpogniti vprašanju o vročekrvnem Sicilijancu. ''Mogoče je na trenutek videti, da kaj ni v redu med nama. Jaz z njim nimam težav, normalno se pogovarjala, po kronometru sva se takoj pogovorila in si čestitala. Morda sem pričakoval, da mi bo čestital, a mi nato ni, toda med nama ni nobenih težav. Vsak nekako gleda svojo pot,'' je bil kot vedno diplomatski Roglič.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Potem ko mu Vincenzo Nibali, ki se v kratkem seli v ekipo Trek-Segafredo, na zmagovalnem odru v Veroni ni čestital, se je nanj sprožil plaz kritik, to pa je bila le še ena v vrsti nespoštljivih potez Italijana.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Na zadnjo kritiko je Nibali odzval na Instagramu. ''Želel bi se zahvaliti svojim navijačem in kolegom za podporo na letošnjem Giru. Še posebej bi čestital Richardu Carapazu za zasluženo zmago in Primožu Rogliču, da je bil močan nasprotnik. Rad bi razčistil, zakaj se nisem rokoval z Rogličem. To ni bila načrtovana poteza, malo pred tem sva se pogovarjala o načrtih, počitnicah in drug drugemu čestitala. Med dirko sva nasprotnika, sicer pa sva obe del velike kolesarske družine,'' je med drugim zapisal ob fotografiji najboljših treh na 102. izvedbi Dirke po Italiji. Mu verjamete, glede na to, da mu je na tem Giru pozabil čestitati dvakrat?

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 390