Moskisvet.com
Neymar Real Madrid

Šport

Šok za Barcelono – se Neymar seli v osovraženi Real?

A.P.
30. 04. 2019 19.17
0

Vse glasnejše so govorice, da se Neymar seli v madridski Real. Če to trdi španski novinar Eduardo Inda, ki prihaja s televizije, ki je lansko leto prva sporočila, da se Cristiano Ronaldo za 100 milijonov seli v torinski Juventus, potem govorice le niso iz trte izvite.

Novinar Eduardo Inde iz El Chiringuito TV trdi, da je Neymar reprezentančnemu sotrpinu Marcelu zaupal, da se želi vrniti na Pirenejski polotok in zaigrati za Real Madrid. Neymar trenutno igra za pariški PSG, kamor je iz Barcelone prestopil leta 2017 za rekordnih 222 milijonov evrov, njegov oče pa trdi, da Neymar ostaja v francoski prestolnici tudi prihodnjo sezono.

Neymar bojda sanja o vrnitvi v Španijo.
Neymar bojda sanja o vrnitvi v Španijo. FOTO: Profimedia

Te dni Brazilec sicer preživlja težke čase, saj mu disciplinska komisija Francoske nogometne zveze pripravlja hudo kazen, ker je med podelitvijo priznanj po pokalni tekmi z Rennesom fizično obračunal z enim od navijačev.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Še pred tem je s strani Evropske nogometne zveze (Uefa) dobil kazen treh tekem prepovedi igranja zaradi žaljenja slovenskega sodnika Damirja Skomine po povratni tekmi osmine finala Lige prvakov z ekipo Manchester United, ki jo je nato v četrtfinalu izločila njegova nekdanja ekipa, FC Barcelona.

Mbappé podrl rekord – na zelenici skoraj tako hiter kot Bolt
Preberi še
Mbappé podrl rekord – na zelenici skoraj tako hiter kot Bolt

Če se bo prestop res zgodil – Zinedine Zidan že pripravlja teren zanj in Edena Hazarda – bo Neymar storil bogokletno dejanje v svetu nogometa, ki ga navijači ne odpuščajo. Rivalstvo med klubom iz Madrida in Barcelone je verjetno največje v svetu športa, kluba pa veljata za smrtna sovražnika. A Neymar še zdaleč ne bi bil prvi zvezdnik, ki je kdaj zaigral za oba kluba. Tudi nekdanji trener Louis Enrique je igral tako za Galaktike kot Blaugrano, pa Javier Saviola, Samuel Eto'o, (brazilski) Ronaldo, Michael Laudrup in Luis Figo, ki so mu navijači Barcelone na El Clasicu leta 2000 med izvajanjem kota zalučali prašičjo glavo. Tudi Neymarja v barvah Belega baleta verjetno na Nou Campu ne bo pričakal topel sprejem.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394