Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Šport

Neverjetni prizori s treninga Reala – imajo zato toliko poškodovanih?

A.P.
26. 09. 2019 08.32
4

Čeravno je Real poleti zapravil več kot 280.000 evrov za nakupe igralcev, četici Zinedina Zidana na začetku sezone ne gre vse po načrtih. Tako v španski ligi kot Ligi prvakov ne blestijo, na roke pa jim ne gredo niti poškodbe, saj imajo dolg seznam poškodovanih. Smola? Posnetek s treninga razkriva, da je morda kriv način treninga.

Real Madrid ne more biti zadovoljen s startom v novo sezono, ne le zaradi bledih predstav belega baleta, ki je senca ekipe, ki je večkrat zapored osvojila Ligo prvakov, pač pa je seznam poškodovanih vsak dan daljši. Trener Galaktikov Zinedine Zidane za krizo Los Blancosov krivi prav poškodbe, saj so od zelenic oddaljile tako Marca Asensia, Ferlanda Mendyja in Luko Jovića. ''Čaka nas sedem tekem v 21 dneh po reprezentančnem premoru. Igralci niso stroji in nekateri se nikoli ne ustavijo. Sodobni nogometaši, kar še kako velja za člane Madrida, morajo igrati vsake tri dni. Sploh ni časa za počitek,'' je pred dnevi tarnal Zidane.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Zdravstveno osebje pri Realu ima zadnje čase polne roke dela. Pred pričetkom sezone so morali zakrpati Edena Hazarda, pa Luko Modriča, Jamesa Rodrigueza, Marcela in Thibauta Courtoisa. Pa je za kopico poškodb res kriv gost razpored tekem?

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Utrinek iz treninga v fitnesu namiguje drugače. Na njem vidimo kako na napravi za potisk z nogami bizarne vaje izvajajo Karim Benzema, Modrić, Casemiro in Sergio Ramos. Mnogi so podvomili v metode Reala in kritizirali nevarno vajo in nemalo komentarjev je šlo v smeri: ''Celo nekdo, ki ne zahaja v fitnes pogosto, ve, da to ni normalno.''

Kaj so igralci PSG-ja žvečili na tekmi proti Realu?
Preberi še
Kaj so igralci PSG-ja žvečili na tekmi proti Realu?

Mnogi so bili šokirani, da tako tvegane vaje izvajajo člani tako slovitega kluba in prav te bi lahko bile vzrok za številne poškodbe mišic belega baleta. ''Kako se lahko to dogaja v klubu, kot je Madrid – preprosto neverjetno.'' Lastnik nekega fitnes kluba je ob poskakovanju Modrića dejal, da bi takšnega člana še isti trenutek vrgel ven.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382