Moskisvet.com
Liverpool Oakley Cannonier

Šport

Neopevani junak Anfielda – brez 14-letnika znamenitega gola ne bi bilo!

A.P.
08. 05. 2019 16.45
0

Po neverjetnem preobratu na Anfieldu vsi govorijo o golu, ki ga je zrežiral Trent Alexander-Arnold, ki je s hitro podajo iz kota igralce Barcelone ujel na levi nogi. A če ne bi bilo ob igrišču fantiča po imenu Oakley Cannonier, te akcije nikoli ne bi bilo.

Od štirih golov, ki so jih igralci Liverpoola zabili Barcelonini na povratni tekmi lige prvakov na Anfieldu in uprizorili popoln preobrat, bo navijačem v spominu verjetno najbolj ostal zadnji, ki ga je po presenetljivi podaji Trenta Alexandra-Arnolda za hrbet vratarja Ter Stegna spravil spretni Divock Origi.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Akcija bi se po vsej verjetnosti odvila povsem drugače, če ob igrišču ne bi bilo 14-letnega mladeniča po imenu Oakley Cannonier, pobiralca žog iz Leedsa. Ko je namreč opazil, da gre žoga, s katero so trenutno igrali nogometaši, iz igrišča, je Trentu nemudoma podal novo. To je slednjemu omogočilo, da je kot izvedel hitro in na še nepostavljeno obrambo Barcelone.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Deček je bil zaradi hitrega razmišljanja na družbenih omrežjih proglašen za junaka, navijači Liverpoola pa mu pojejo hvalnice in zahtevajo, da dobi finalno vstopnico.

Messi je vedel!
Preberi še
Messi je vedel!

Navodila je dobil od mentorja Liverpoolove nogometne akademije Carla Lancasterja, ki je mladeničem ob zelenici pred tekmo naročil, da igralcem Liverpoola vrnejo žogo karseda hitro. In to je Oakley Cannonier tudi storil. Vse ostalo je zgodovina.

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382