Moskisvet.com
EP košarka 2017

Šport

Oglas

Navijači navdušeni nad bodočo filmsko zgodbo o košarkarskih prvakih

A.P.
02. 10. 2019 16.00
0

Informacija, da bo pot slovenske košarkarske reprezentance do osvojitve naslova evropskih prvakov leta 2017 v Carigradu ovekovečena na filmskem platnu, je razveselila športne navdušence. Navijači so še posebej navdušeni nad idejo, da s svojimi amaterskimi posnetki lahko tudi sami postanejo del zgodbe evropskih prvakov.

V uvodnih dneh poziva slovenskim navijačem, da posredujejo svoje amaterske posnetke navijaških doživetij med EuroBasketom 2017 je jasno, da bodo ustvarjalci filma za ogled vseh prejetih posnetkov potrebovali veliko časa. Video posnetki in številne težko verjetne zgodbe, ki so se druga za drugo spisale septembra leta 2017 nas namreč razveseljujejo iz dneva v dan.

Uspeh slovenske košarkarske reprezentance je veliko Slovencev pospremilo v živo.
Uspeh slovenske košarkarske reprezentance je veliko Slovencev pospremilo v živo. FOTO: Fiba

Ob ogledu videoposnetkov smo dobili nov dokaz, da je Slovenija dihala kot eno in spomini na enega izmed največjih uspehov slovenskega športa so še bolj privreli na dan. Za pokušino vam ponujamo le delček doživetij, s katerimi so nas že razveselili navijači. Sara, Samo, Mateja, Miha, Lara, Renato, Tomaž, Tim in vsi številni ostali navijači slovenskega športa, najlepša hvala za poslane posnetke

Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!

Nagradnega natečaja pa seveda še ni konec, saj bo potekal do krompirjevih počitnic. Tako del zgodbe evropskih prvakov lahko postanete tudi vi, cenjeni navijači. Svoje amaterske posnetke navijaških doživetij med EuroBasketom 2017 nam do petka, 25. oktobra 2019 posredujte na tri možne načine (prek WeTransferja na elektronski naslov kzs@kzs.si ali aplikacij Viber oziroma WhatsApp na telefonsko številko 070 144 761), vse informacije pa najdete v splošnih pogojih nagradnega natečaja.

Košarkarji so v Carigradu leta 2017 spisali športno praviljico.
Košarkarji so v Carigradu leta 2017 spisali športno praviljico. FOTO: Profimedia

Režiser filma Goran Vojnović bo s produkcijsko ekipo izbral nekaj posnetkov, ki jih bo uporabil v filmu in bodo tako postali čisto pravi del zgodbe evropskih prvakov. Avtorji zmagovalnih posnetkov bodo ustrezno kreditirani in si bodo za nagrado ogledali premiero filma v družbi ustvarjalcev in nekaterih akterjev filma.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 342