Moskisvet.com
Lionel Messi Barcelona

Šport

Messi je vedel!

A.P.
08. 05. 2019 06.50
4

Je Messi slutil Barcelonin poraz? Prejšnjo sredo se je zdelo, da je vsaj en finalist Lige prvakov že znan. Potem ko se je konec tedna poškodoval še Mohamed Salah, se je zdelo, da Liverpool na Anfieldu za finale potrebuje čudež. In ga je dobil. Toda čudežni deček nogometa, Lionel Messi, je vse skupaj predvidel že pred tekmo v Liverpoolu.

Prejšnjo sredo je FC Barcelona kljub dobri igri Liverpoola prepričljivo dobila prvi ''polčas'' polfinalnega obračuna z redsi. Zmaga s 3 : 0 se je zdela glede na prikazano igro obeh pretirana in tabor 'blaugrane' je takoj po zmagi v Kataloniji miril strasti in dejal, da so spomini z lanskega izpada v četrtfinalu proti Romi še sveži.

Lionel Messi je v tej sezoni že ničkolikokrat reševal Barcelono. Tokrat tudi njemu ni uspelo prebiti Liverpoolove obrambe.
Lionel Messi je v tej sezoni že ničkolikokrat reševal Barcelono. Tokrat tudi njemu ni uspelo prebiti Liverpoolove obrambe. FOTO: Profimedia

Lionel Messi, ki je v prvi izjavi po tekmi dejal: "Še boljše bi bilo zmagati s 4 : 0, ampak tudi zmaga s 3 : 0 je dober rezultat," je dal slutiti, da trije goli prednosti ne bodo dovolj. S to izjavo se je obregnil ob akcijo, ki bi jo v izdihljajih tekme z golom skorajda moral kronati Ousmane Dembéle. S četrtim zadetkom bi Barcelona verjetno zabila zadnji žebelj v Liverpoolovo krsto, ki pa je vstal od mrtvih, na Anfieldu slavil s 4 : 0, uprizoril enega največjih povratkov v zgodovini nogometa ter Barcelono zavil v črno.

Največji športnik vseh časov je Lionel Messi
Preberi še
Največji športnik vseh časov je Lionel Messi

Barcelona je tako še drugo leto zapored v Ligi prvakov zapravila tri gole prednosti v izločilnih bojih. Lani jo je namreč na povratni tekmi v Rimu s 3 : 0 šokirala Roma. Za Liverpool bo to drugi zaporedni finale.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 390