Moskisvet.com
Ljubljanski maraton

Šport

To nedeljo: Pridružite se tekačem, ki bodo napolnili ulice Ljubljane

Moškisvet.com
18. 10. 2023 11.28
0

To nedeljo ob 8.45 si boste na POP TV lahko ogledali prenos Volkswagnovega že 27. Ljubljanskega maratona!

Še nekaj dni nas loči do najbolj težko pričakovanega slovenskega tekaškega praznika. Maraton, ki se bo vil po ljubljanskih ulicah, bo potekal že 27. leto zapored, prenos pa bomo prvič prenašali na POP TV. S sliko in vsemi zornimi koti se javimo od 8.45 dalje. Kdor ne bo tekel, naj se v napovedanem deževnem dopoldnevu udobno zlekne na domači kavč in uživa v navdihujočih zgodbah in jekleni volji rekreativcev, ki so se na ta dan pripravljali zadnje mesece.

VW Ljubljanski maraton je vse bližje.
VW Ljubljanski maraton je vse bližje. FOTO:

Iz komentatorske kabine, ki bo locirana na cilju maratona, vas bosta pozdravila komentatorja prenosa, novinar Jure Tepina in tekačica Anica Živko"Vesel sem, da kot medijska hiša spodbujamo športne aktivnosti in nizu športnih prenosov dodajamo še najbolj ljudskega, to je maraton. Kot nekdanji atlet bom skupaj z gledalci podoživljal strast in voljo udeležencev, ki jih združuje želja po teku in gibanju nasploh. Komentatorska kabina je skoraj nared, da v slovenske domove prek televizije in spletne strani ponudi vse razsežnosti tega dogodka," sporoča Tepina.

Na trasi in ob njej, na štartu, cilju in povsod vmes bosta leteča novinarja Tanja Volmut in Marko Gregorc, ki se bosta pomešala z navijači in tekači ter lovila trenutke osebnih zmag. Mesto režije prenosa bo zasedel športni novinar Božidar Bulat, ki bo v rokah držal vse niti vpletenih, da boste lahko uživali v tekaški predstavi. "Navdušen sem, da bo prenos maratona pri nas na POP TV in da bomo gledalkam in gledalcem doma na ekrane prenesli vsa čustva tega velikega športnega praznika. Prenos bomo popestrili z izjavami tekačev ter javljanjem neposredno s trase ali navijaških con." 

Se vidimo na cilju in objamemo v štartu, pa tudi če prek POP TV, 24ur.com ali VOYO; slednji bo prenos zaključil s prav zadnjim tekačem na progi. 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 369