Moskisvet.com
Ćiro Blažević

Šport

Ćiro ima edini ljubezenski nasvet, ki ga moški potrebuje!

A.P.
03. 06. 2019 06.11
0

Legendarni hrvaški trener in nogometaš Miroslav Ćiro Blažević velja za človeka, ki ne špara jezika in o vsem spregovori brez dlake na jeziku. S svojimi izjavami nikoli ne razočara, pa naj gre za nogomet ali kaj drugega. Svojstven pogled ima tudi na ljubezensko življenje.

Nekoč je Ćiro Blažević dejal, da je za moškega največja zmaga, ko mu ženska prisoli klofuto. ''Da!'' Zakaj? ''V tej klofuti je skoncentrirana ljubezen. Zelo ji je mar zanj, ljubosumje in vse, povezano z ljubeznijo. Ko meni nekdo primaže klofuto, sem v devetih nebesih, ko prejmem klofuto,'' pojasnjuje Blažević, ki pravi, da je ''ljubezen največja moč človeštva. Ljubiti domovino, prijatelje, ženo, otroke, družino. Če nimaš ljubezni, si hendikepiran.''

Ćiro Blažević kljub visoki starosti ostaja pronicljiv sogovornik.
Ćiro Blažević kljub visoki starosti ostaja pronicljiv sogovornik. FOTO: Kanal A

In kaj je zanj ena najpomembnejših stvari v življenju? ''Človek božji! Kdor tega ne ve, je utopist. Kdo ne ve, da so ženske najpomembnejše? Ta je 'papak'!'' nobenega dvoma ne pušča 84-letni Ćiro, ki je nedavno v hrvaškem časopisu bral svojo osmrtnico in se temu dodobra nasmejal.

To je seksi blondinka, ki je prekinila finale LP
Preberi še
To je seksi blondinka, ki je prekinila finale LP

Blažević je bil vezist v številnih klubih jugoslovanske lige (Dinamo Zagreb, Rijeka, Hajduk Split in FK Sarajevo) ter dolgoletni trener, ki je svojo kariero razpotegnil čez skoraj pol stoletja (od 1968 do 2014) in v tem času vodil številne klube in reprezentance.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382