Moskisvet.com
L'Etape Slovenia

Kolesarstvo

Trening nagrajencev z Matejem Mohoričem, ambasadorjem L'Etape Slovenia

L'Etape Slovenia by Tour de France
29. 06. 2022 05.00
0

Rekreativna kolesarska prireditev L'Etape Slovenia bo 4. septembra zagotovo doživetje za vse udeležence, ki se bodo podali na izbrano 70 ali 145 km dolgo preizkušnjo, kot tudi za vse navijače ob njej.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

S pomočjo glavnega partnerja dogodka Generali je bil za deset srečnih izžrebancev izveden trening z Matejem Mohoričem, ambasadorjem slovenske etapne preizkušnje Dirke po Franciji. Prav posebno doživetje za prav posebne kolesarje – le-ti so se namreč prijavili že v predprijavnem obdobju, jeseni 2021, in izkoristili najugodnejšo ceno prijavnine.

Le redki imajo čast, da trenirajo z Matejem Mohoričem.
Le redki imajo čast, da trenirajo z Matejem Mohoričem. FOTO: Arhiv naročnika
Daljša ali krajša? Užitek ali umiranje na obroke?
Preberi še
Daljša ali krajša? Užitek ali umiranje na obroke?

Na tisto posvečeno soboto, ki smo jo vsi z nestrpnostjo čakali, je bilo organizirano prav posebno doživetje, ki ga je poleg vrhunskega kolesarja in šampiona Mateja Mohoriča popestril še lev. Kolesarje je namreč na Jamnik lovil lev. Seveda ne pravi, ampak samo maskota zavarovalnice Generali, ki jih je vzpodbujala po celotni trening trasi. 

Eugenija Janjoš, hostesa z dirke Po Sloveniji: Evforija je bila precej nalezljiva
Preberi še
Eugenija Janjoš, hostesa z dirke Po Sloveniji: Evforija je bila precej nalezljiva

Trening trasa je bila izbrana premišljeno: s startom v Kranju skozi Besnico naravnost skozi Podblico, rodno vas Mateja Mohoriča, do vrha Jamnika in nazaj. Ta del trase bo morda tudi najzahtevnejši del septembrske preizkušnje na daljši, 145-kilometrski razdalji. Klanec se mestoma ponaša s 17-odstotnim naklonom in je umeščen v drugi del tudi dotlej razgibane trase. 

Uvod v trening za L'Etape Slovenia
Preberi še
Uvod v trening za L'Etape Slovenia

Srečni izžrebanci so tako doživeli edinstveno priložnost druženja, kramljanja in vrtenja pedal z asom svetovnega kova, ki je že stal na najvišji stopnički ob zaključku etape Tour de France, Matejem Mohoričem, ki jih je kot prave šampione ves čas vožnje vzpodbujal in jim delil nasvete. Na vrhu je seveda sledila še obvezna skupinska fotografija. Kot vsak zmagovalec slovite francoske pentlje so tudi naši nagrajenci na koncu dobil plišastega levčka.

Srečni izžrebanci so doživeli edinstveno priložnost druženja.
Srečni izžrebanci so doživeli edinstveno priložnost druženja. FOTO: Arhiv naročnika
Dejan Vračič, ambasador L'Etape Slovenia
Preberi še
Dejan Vračič, ambasador L'Etape Slovenia

Za neponovljivo doživetje je zaslužen tudi Kolesarski klub Kranj, ki je ves čas treninga zagotavljal varnost in spremstvo.  

Če še niste prijavljeni na septembrski spektakel L'Etape Slovenia by Tour de France, nikar ne odlašajte. Ujemite še julijski val prijavnine, ki znaša 129,99 EUR, v katero je vključen tudi zgornji del kolesarskega dresa v prepoznavni in unikatni podobi L'Etape Slovenia, proizvajalca Ale. Vrednost dresa znaša 69,90 EUR.  

Kaj je kadenca in zakaj je tako pomembna pri kolesarskem treningu?
Preberi še
Kaj je kadenca in zakaj je tako pomembna pri kolesarskem treningu?

Dogodek v septembru bo zagotovo tista prava, avtentična priložnost, da doživite rumeni utrip Dirke po Franciji – in to v živo v Sloveniji.

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376