Moskisvet.com
L'Etape Slovenia

Kolesarstvo

Pestro sobotno kolesarsko druženje na gradu Khislstein

L'Etape Slovenia by Tour de France
26. 07. 2022 13.30
0

V soboto, 23. 7. 2022, se je v Kranju v Letnem gledališču Khislstein v okviru priprav na krstno izvedbo L'Etape Slovenia by Tour de France odvijal prav poseben dogodek. S pomočjo Zavoda za turizem in kulturo – Visit Kranj je potekal ogled zadnjega kronometra Dirke po Franciji, kjer so obiskovalci spremljali odločilne trenutke neizprosnega boja za rumeno majico. Z bučnim navijanjem so spodbujali slovenske kolesarje k vrhunskim rezultatom. Čestitamo!

Sobotni dogodek je bil poseben še z druge plati. Bila je premierna priložnost za osebni prevzem kolesarskega dresa Ale, ki ga prejmejo vsi prijavljeni kolesarji na daljšo ali krajšo traso septembrskega L'Etape Slovenia, saj je vključen v startnino. Kot se za tak dogodek spodobi, je vsakogar, ki je prevzel zgornji del kolesarskega dresa, v objektiv ujel profesionalni fotograf.

Predstavitev kolesarske kolekcije L'Etape Slovenia.
Predstavitev kolesarske kolekcije L'Etape Slovenia. FOTO: L'Etape Slovenia by Tour de France

Potekala je še predstavitev kolesarske kolekcije L'Etape Slovenia: od kolesarskih hlač, dolgega dresa, rokavčkov, nogavic, brezrokavnikov do bidonov in nahrbtnika. Kolesarski dresi bodo v kratkem na voljo za osebni prevzem vseh prijavljenih na L'Etape Slovenia s plačano startnino ter z možnostjo nakupa preostalih artiklov kolekcije v izbranih poslovalnicah Hervis po Sloveniji po vnaprej določenem urniku. 

Kolesarjenje: Kako začeti in na kaj je treba biti pozoren?
Preberi še
Kolesarjenje: Kako začeti in na kaj je treba biti pozoren?

Veliko zanimanja so tudi na tokratnem dogodku požela športna kolesarska očala znamke Apres Outdoor in športna prehrana Crown nutrition; dve športni znamki, ki sta partnerki L'Etape Slovenia. Union pa je vsem udeležencem ob spremljanju prenosa kronometra Dirke po Franciji na velikem zaslonu poklonil osvežitev Radler Iso 0.0. Generali je predstavil svoje kolesarsko zavarovanje, pod Garminovim šotorom pa so obiskovalci lahko preizkusili Tacx Neo trenažer in s tem dobili vstop za sodelovanje v Hervisovi nagradni igri, ki poteka na vseh spremljevalnih dogodkih L'Etape Slovenia.

MOHOpedija, obvezno čtivo vsakega kolesarja.
MOHOpedija, obvezno čtivo vsakega kolesarja. FOTO: L'Etape Slovenia by Tour de France

Kot češnja na torti pa smo vsem udeležencem omogočili še nakup podpisane knjige MOHOpedija, knjigo o nedokončani biografiji in vpogledu v kolesarsko življenje vrhunskega kolesarja in ambasadorja L'Etape Slovenia Mateja Mohoriča, ki je nastala izpod peresa Uroša Buha. Knjiga je naprodaj v vseh bolje založenih knjigarnah.

Kateri je najljubši vzpon Mateja Mohoriča?
Preberi še
Kateri je najljubši vzpon Mateja Mohoriča?

Ob koncu dogodka je sledila še nepogrešljiva nagradna igra, s katero so bili obdarjeni prav vsi udeleženci sobotnega kolesarskega živ-žava, ki so ostali do konca prireditve ter vseskozi zvesto navijali za vrhunske nastope kolesarjev na Tour de France.

Uvod v trening za L'Etape Slovenia
Preberi še
Uvod v trening za L'Etape Slovenia
Priprave kolesarjev na L'Etape Slovenia – 2. sklop treningov
Preberi še
Priprave kolesarjev na L'Etape Slovenia – 2. sklop treningov

Vse, ki so že prevzeli dres, boste zagotovo opazili na kolesarjenju po slovenskih cestah in nabiranju dragocenih kilometrov. Rekreativni dogodek, ki ponuja legendarno doživetje rumene strasti Dirke po Franciji, se nezadržno približuje. Če še oklevate, se opogumite in se prijavite na L'Etape Slovenia na daljšo 145 km ali krajšo 70 km dolgo traso. Cena prijavnine je enotna za obe trasi, zgornji del dresa, proizvajalca Ale v vrednosti 69,90 EUR, pa je vključen v ceno.

Prijave so odprte do 21. 8. 2022.

Osebni prevzem kolesarskega dresa Ale.
Osebni prevzem kolesarskega dresa Ale. FOTO:
Matej Mohorič, ambasador L'Etape Slovenia
Preberi še
Matej Mohorič, ambasador L'Etape Slovenia
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382