Moskisvet.com
Matej Mohorič

Kolesarstvo

Matej Mohorič vabi rekreativne kolesarje na legendarno izkušnjo v Kranj

L'Etape Slovenia by Tour de France
07. 06. 2022 05.00
0

Prisluhnite povabilu ambasadorju L'Etape Slovenia by Tour de France in izkoristite promo kodo do 15. junija 2022!

Ni naključje, da je ravno Matej Mohorič, Kranjčan po rodu, ambasador premierne izvedbe L'Etape Slovenia, ki bo svoj debut doživela ravno v Kranju v nedeljo, 4. 9. 2022. Njegova rojstna vas Podblica se tako zarisuje na zemljevid krajev, skozi katere vodijo trase rekreativnih prireditev L'Etape pod okriljem blagovne znamke Tour de France (Dirke po Franciji) in potekajo po celem svetu: od Kanade, Južne Amerike, nekaterih evropskih državah do Avstralije in Kitajske.

Matej Mohorič se je podpisal pod številne epske predstave.
Matej Mohorič se je podpisal pod številne epske predstave. FOTO: Charly Lopez

O vrhunskosti Mateja Mohoriča, člana ekipe Bahrain-Victorious, pričajo številni izjemni uspehi. Leta 2012 je postal svetovni mladinski prvak na cestni dirki, leta 2013 pa še svetovni prvak do 23 let. Leta 2014 je prejel Bloudkovo plaketo za pomemben mednarodni športni dosežek. Pred petimi leti je zmagal v sedmi etapi (Lliria - Cuenca, 207 km) dirke Po Španiji, kar je bil njegov prvi večji uspeh na klasičnih tritedenskih dirkah. Zatem je leta 2018 dobil še deseto etapo na dirki Po Italiji, osvojil je tudi dirko po Beneluksu in po Nemčiji. Lani je postal še državni prvak v cestni dirki ter z zmagama v 7. in 19. etapi na slovitem Touru kot drugi slovenski kolesar dosegel etapne zmage na vseh treh tritedenskih dirkah. Njegov letošnji največji uspeh je zmaga na klasičnem kolesarskem spomeniku Milano–San Remo. 

V karavani vrhunskih kolesarjev Mohorič velja za zelo razgledanega in studioznega tekmovalca, znan je po svojih vratolomnih spustih, pogosto pa v moštvu tudi poskrbi za dobro voljo, saj ima zelo izrazit smisel za humor. Pred kratkim je izšla njegova biografija v knjižni izdaji.

Matej Mohorič sodi v sam vrh svetovnega kolesarstva.
Matej Mohorič sodi v sam vrh svetovnega kolesarstva. FOTO: Charly Lopez

Ekskluzivna prijavnina 99,99 EUR le do 15. 6. 2022

Ker smo sredi vrhunca sezone rekreativnega kolesarjenja in ker želimo, da res vsi, ki uživate v cestnem kolesarjenju in kolesarjenju na gravel kolesih, postanete del premierne karavane L'Etape Slovenia in doživite legendarno izkušnjo. Spodbujamo vas, da se prijavite do 15. junija 2022 in izkoristite promocijsko ceno: 99,99 EUR (namesto trenutno veljavne 129,99 EUR). Pri vnosu prijave vnesite kodo matejmohoric in cena se vam bo avtomatično znižala. 

Matej Mohorič, ambasador L'Etape Slovenia
Preberi še
Matej Mohorič, ambasador L'Etape Slovenia

Prijavnina na L'Etape Slovenia kar 30 EUR ceneje!

S kodo matejmohoric prijavnina le 99,99 EUR  z vključenim zgornjim delom kolesarskega dresa v unikatni podobi proizvajalca Ale, le še do vključno 19. 6. 2022. Pohiti, prijavi se še DANES!

Ne odlašaj, prijavi se še danes – vsekakor pa najkasneje do vključno 19. 6. 2022 in izkoristi ceno 99,99 EUR. Ceneje ne bo!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497