Moskisvet.com
 Izberite pravo velikost vašega dresa.

Kolesarstvo

L'Etape Slovenia prijavnina vključuje kolesarski dres Ale

Jera R. Nahtigal
27. 05. 2022 05.00
0

Vsi, ki se boste udeležili prve izvedbe rekreativne kolesarske prireditve L'Etape Slovenia v Kranju, v nedeljo, 4. 9. 2022, na daljši ali krajši razdalji, si s prijavnino zagotovite tudi zgornji del kolesarskega dresa vrhunske in globalno uveljavljene znamke Ale.

Zgornji del dresa odlikuje edinstvena in prepoznavna rumeno-črna kombinacija Tour de France z vključenim glavnim simbolom slovenstva, silhueto Triglava. Maloprodajna vrednost zgornjega dela dresa Ale je 69,90 evrov.

To ni praksa izvedb L'Etape v okviru Tour de France, ki potekajo v drugih državah in mestih po celem svetu, ampak je odločitev organizatorja L'Etape Slovenia, v želji po spodbujanju opaznosti na cesti in prepoznavnosti med kolesarji. Enak dres nosijo člani iste ekipe in s premierno izvedbo L'Etape Slovenia je tako edinstvena priložnost grajenja ekipe kolesarjev, ki želi okusiti na lastni koži legendarno doživetje Dirke po Franciji.

Kolesarski dres L'Etape Slovenia
Kolesarski dres L'Etape Slovenia FOTO: Arhiv naročnika

Dresa ne odlikuje le prepoznaven dizajn L'Etape Slovenia, temveč je tudi zelo udoben in kakovosten, saj je narejen iz zračnega in hitro sušečega materiala, ki je kot nalašč za višje temperature. Rokavi so iz izjemno lahke elastične tkanine za maksimalno udobje brez tiščanja. 

Preizkušnje L'Etape by Tour de France za rekreativne cestne kolesarje in gravel kolesarje potekajo v 25 državah po celem svetu: v Evropi, Malezij, Avstraliji, ZDA, Južni Ameriki … Letos pa bo premierno izvedbo doživela tudi v Sloveniji. Doživi izkušnjo Dirke po Franciji v Sloveniji, Kranju in njegovi okolici. Prijavi se TUKAJ.  

Pri prijavi na daljšo, 145-kilometrsko, ali krajšo, 70-kilometrsko, preizkušnjo L'Etape Slovenia, ki bo potekala 4. 9. 2022 s startom in ciljem v Kranju, obvezno izberite pravo velikost vašega dresa. Svetujemo, da se pred izbiro velikosti dresa dobro premerite. Zgornji del dresa boste prevzeli skupaj s štartno številko do nekaj dni pred startom.  

Tabeli velikosti znamke Ale sta dostopni na spodnjih povezavah: 

MOŠKI: https://aleclothing.com/size-guide/

ŽENSKE: https://aleclothing.com/size-guide/ 

 Izberite pravo velikost vašega dresa.
Izberite pravo velikost vašega dresa. FOTO: Grega Valenčič Sportida

Kolesarske hlače v podobi L'Etape Slovenia bodo na voljo na prireditvi, 3. in 4. 9. 2022, in jih bodo prav tako ukrojili pri blagovni znamki Ale. Izdelane bodo iz nove tkanine, ki jo uporablja Ale, in z gostejšo tkanino nudijo potrebno mišično podporo. Veliko število niti na kvadratni centimeter naredi glavno tkanino zelo kompaktno. Sedalni vložek bo iz elastičnih mikrovlaken in s skrbno nameščenim oblazinjenjem na kontaktnih točkah. Zaradi oblazinjenja z gostoto 90 kg/m³ je kalibrirana in zračna na vseh prekritih točke za zagotavljanje največje zaščite proti udarcem in obremenitvam na cesti. 

Dres ponuja udobje, zračnost in prilagodljivost telesu tudi na dolgih vožnjah. Kolesarske hlačke bodo na voljo za doplačilo na prireditvi. 

Ne odlašajte s prijavo na L'Etape Slovenia, saj se cena prijavnine z vključenim zgornjim delom kolesarskega dresa v vrednosti 69,90 evrov zvišuje.

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382