Moskisvet.com
Caviar Herzog Porsche eBike Cross 3rd Gen

Kolesarstvo

Na trg prihaja prestižno električno kolo za bogataše

E.R.
17. 05. 2024 01.00
0

Kupili ga boste lahko v začetku leta 2025.

Podjetje z luksuznimi izdelki ponuja prilagojeno električno kolo Porsche – z deli iz čistega zlata. Proizvajalec Caviar, ki je najbolj znan po izdelavi unikatnih in dragih pametnih telefonov po meri, je stroj, vreden 44.000 USD / 40.900 EUR, poimenoval Herzog. Vsak, ki naroči Herzog, dobi v dar novi iPhone 16. 

Audi predstavil svoje električno kolo
Preberi še
Audi predstavil svoje električno kolo

Kolo temelji na najnovejši generaciji Porsche Cross eBike, ki je bilo izdelano v sodelovanju z nemškim podjetjem za gorska kolesa ROTWILD. Različica Caviar Herzog ima karbonski okvir z zlato PVD prevleko iz titana, opremljen pa je še z drugimi deli iz 18-karatnega zlata, ki naj bi bili odporni na obrabo. Sedež in krmilo sta opremljena z vrhunskimi rjavimi usnjenimi ekvivalenti. 

Električno kolo za najbolj zahtevne
Preberi še
Električno kolo za najbolj zahtevne

Električno kolo, razvito v sodelovanju  poganja 85 nm motor Shimano EP801 z baterijo 504 Wh. Menjalnik Shimano XT ima 12 stopenj, kolo pa se lahko pohvali z vzmetenjem Fox Float spredaj in zadaj. Poleg tega ima še majhen zaslon, ki prikazuje vašo hitrost. Posledično naj bi izdelava enega modela trajala do štiri mesece. 

Prestižni električni dvokolesenik
Preberi še
Prestižni električni dvokolesenik

Caviarjevi inženirji so trenutno zaposleni z izpopolnjevanjem tehničnih detajlov e-kolesa. Projektiranje naj bi bilo zaključeno do konca poletja, sama kolesa pa bodo šla v prodajo že v začetku leta 2025.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: Ferrari Press Agency, profimedia.si & notebookcheck.net

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497