Moskisvet.com
L'Etape Slovenia

Kolesarstvo

Ekskluzivno: osebni prevzem dresa L'Etape in ogled kronometra TdF

L'Etape Slovenia by Tour de France
21. 07. 2022 10.00
0

Julij je kolesarski mesec: na račun pridejo vsi strastni kolesarji: stabilno vreme, dolgi dnevi, šolske počitnice, kar pomeni manj družinske logistike za vse, ki so razpeti med družino, službo in rekreacijo.

Sobota, 23. 7. 2022, 15.00–18.00, Kranj, grajsko dvorišče Khislstein

Na svoj račun pridejo prav tako tudi vsi strastni kolesarski navijači: spremljanje 3-tedenske poslastice Dirke po Franciji, doma, v družbi ali kar na terenu – nemalo ljudi načrtuje svoj dopust tudi tako, da si v živo ogleda kakšno etapo Dirke po Franciji ali kakšen del prekolesarijo sami in predihajo slovite vzpone v svojem ritmu. 

Uvod v trening za L'Etape Slovenia
Preberi še
Uvod v trening za L'Etape Slovenia

Izkušnja Dirke po Franciji bo letos premierno na voljo tudi vsem rekreativnim cestnim kolesarjem v Kranju, 4. 9. 2022 v sklopu globalne serije L'Etape by Tour de France. Prijave na slovensko dirko L'Etape Slovenia so še odprte, le še do nedelje, 24. 7. 2022, pa je moč izkoristiti posebno ugodno ceno. 

Izkušnja Dirke po Franciji bo letos premierno na voljo tudi vsem rekreativnim cestnim kolesarjem v Kranju, 4. 9. 2022 v sklopu globalne serije L'Etape by Tour de France.
Izkušnja Dirke po Franciji bo letos premierno na voljo tudi vsem rekreativnim cestnim kolesarjem v Kranju, 4. 9. 2022 v sklopu globalne serije L'Etape by Tour de France. FOTO: Arhiv naročnika

Doslej je na dogodek L'Etape Slovenia prijavljenih več kot 800 kolesarjev in vsi z že plačano startnino bodo imeli v soboto, 23. 7. 2022, od 15. do 18. ure, ekskluzivno priložnost osebnega prevzema zgornjega dela kolesarskega dresa v unikatni podobi dogodka, proizvajalca Ale, ki je vključen v startnino. Prijava za osebni prevzem dresa je obvezna in se nahaja na spodnji povezavi:

>> PRIJAVA NA OSEBNI PREVZEM DRESA V SOBOTO, 23. 7. 2022

Priprave kolesarjev na L'Etape Slovenia – 2. sklop treningov
Preberi še
Priprave kolesarjev na L'Etape Slovenia – 2. sklop treningov

Na sobotno druženje v Kranj  so lepo vabljeni tudi vsi ljubitelji kolesarstva in privrženci svetovnih kolesarskih asov, ki se trenutno borijo na Dirki po Franciji, ter vsi, željni dobre družbe in osvežilne pijače. V Letnem gledališču Khislstein bo prav tako od 15. ure dalje na velikem zaslonu potekal prenos kronometra Tour de France. Brezplačno. 

Vzporedno se bo odvijal še pester program partnerjev L'Etape Slovenia s svojimi aktivnostmi in nagradami in prvič bo v živo predstavljena celotna kolekcija septembrske rekreativne kolesarske prireditve.

Vzporedno se bo odvijal še pester program partnerjev L'Etape Slovenia s svojimi aktivnostmi in nagradami in prvič bo v živo predstavljena celotna kolekcija septembrske rekreativne kolesarske prireditve.
Vzporedno se bo odvijal še pester program partnerjev L'Etape Slovenia s svojimi aktivnostmi in nagradami in prvič bo v živo predstavljena celotna kolekcija septembrske rekreativne kolesarske prireditve. FOTO: Arhiv naročnika

Dogodek bo potekal v sklopu sodelovanja organizacije kolesarskih priprav na L'Etape Slovenia z Zavodom za turizem in kulturo Kranj – Visit Kranj na grajskem dvorišču Khislstein v Kranju

Prijava na L'Etape Slovenia z vključenim zgornjim delom kolesarskega dresa, proizvajalca Ale, pa je le še do vključno nedelje, 24. 7. 2022, mogoča za samo 99,99 EUR namesto 129,99 EUR s promocijsko kodo GENERALIZAME.

Kateri je najljubši vzpon Mateja Mohoriča?
Preberi še
Kateri je najljubši vzpon Mateja Mohoriča?
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382