Moskisvet.com
PSG

Šport

Kaj so igralci PSG-ja žvečili na tekmi proti Realu?

A.P.
21. 09. 2019 22.08
2

Je na obzorju dopinški škandal v nogometu? Potem, ko so igralci PSG-ja v prvem krogu Lige prvakov razbili madridski Real, so zdaj igralci Pariza pod drobnogledom zaradi skrivnostnih žvečilnih gumijev, ki so jih žvečili pred tekmo na Parku princev.

So kofeinizirani žvečilni gumiji pomagali PSG-ju do zmage nad Realom iz Madrida? Ti delujejo kot poživilo in zmanjšajo občutek utrujenosti.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Kot poroča španski El Mundo, so kofeinski žvečilni gumiji v zadnjem obdobju postali priljubljeni v garderobi nesramno bogatega nogometnega kluba iz prestolnice Francije. Gre za energijske žvečilne brez sladkorja, ki so bogati z vitaminom B in vsebujejo 50 miligramov kofeina, ''primejo'' pa hitreje kot kava in celo energijski napitki.

Nisem Zlatan! Dvojnik, ki mu podobnost s Švedom greni življenje.
Preberi še
Nisem Zlatan! Dvojnik, ki mu podobnost s Švedom greni življenje.

Nogometaši PSG-ja jih žvečijo pred tekmami, sestavine čigumija pa niso na seznamu prepovedanih substanc svetovne protidopinške agencije WADA, čeravno so v zadnjem obdobju pod drobnogledom. Parižani sicer niso prvi, ki jih uživajo, saj jih je jemala tudi francoska nogometna reprezentanca na svetovnem prvenstvu v Rusiji.

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382