Moskisvet.com
Košarkarska žoga NBA

Šport

Dončić z Dallasom dokazal, da so v odlični formi

S.V.
23. 12. 2020 08.46
0

Vsi ljubitelji košarke in lige NBA ste zagotovo v nizkem startu in polni pričakovanj, kakšne rezultate bo prinesla nova sezona omenjene lige, ki se je ravnokar začela. Vzemite kokice in dobro pijačo ter se usedite pred TV-ekran ali pa si tekmo oglejte kar iz postelje na svojem telefonu, tablici ali računalniku.

Vse pripravljalne tekme za ligo NBA so za nami, čaka pa nas razburljivo dogajanje na tekmah lige. Ker vemo, da se tekme dogajajo v oddaljenih krajih, so ure predvajanja košarkarskih dvobojev temu primerne. Če ste eden tistih, ki si vse pogledate v živo in zato vstajate ob zgodnjih urah, si tekmo lahko ogledate kar iz tople postelje preko tablice ali telefona. Za druge pa operaterji nudijo tudi storitev ogleda nazaj, tako da tekme tako ali drugače ne boste zamudili. 

Čaka nas razburljivo dogajanje na tekmah lige NBA.
Čaka nas razburljivo dogajanje na tekmah lige NBA. FOTO: Arhiv naročnika - Reuters

Dogajanje na pripravljalnih tekmah

Vsi ljubitelji košarke ste zagotovo še posebej spremljali pripravljalne tekme Dallasa in Miami Heata ter iz domačih naslonjačev spodbujali Luko Dončića in Gorana Dragiča. Pa poglejmo, kaj se je dogajalo na odmevnih pripravljalnih tekmah. Enaindvajsetletni Luka Dončić, ki je leta 2018 postal dvanajsti slovenski košarkar, izbran v ligo NBA, je na prvi pripravljalni tekmi, kjer je Dallas Mavericks premagal Milwaukee s 112:102, pokazal svojo odlično formo. V 16 minutah igre je dosegel 13 točk, vključno s tremi zadetimi meti za tri točke. Dallas Mavericks je v Teksasu odigral tekmo proti moštvu Minnesota Timberwolves, tekmo so po podaljških dobili Volkovi. Dončić je v 27 minutah na parketu zbral 20 točk, pet skokov, sedem podaj, izgubil pa je štiri žoge.

Slovenski košarkar Goran Dragić je februarja 2015 prestopil v klub Miami Heat, s katerim so bili v lanski sezoni severnoameriške košarkarske lige NBA podprvaki. V letošnji pripravljalni tekmi na novo sezono NBA so s 117:105 zmagali proti Torontu Raptors. Goran je k zmagi pripomogel s šestimi točkami, osmimi podajami, imel pa je tudi dve ukradeni žogi ter en skok.

Ena odmevnejših večernih pripravljalnih tekem je bila tudi ta, v kateri sta se pomerili ekipi Los Angeles Lakers in Denver Nuggets. Odmeval je koš srbskega orjaka Nikole Jokića, ki ga je dal tik ob pisku sirene. Marsikdo se je spraševal, ali je šla žoga skozi obroč ali ne. Če pogledate posnetek za nazaj, boste z enega zornega kota videli, da je bil met prekratek (t. i. ''airball'') in je žoga zgolj oplazila mrežico, z drugega pa vam bo kristalno jasno, da je šla skozi obroč. To je bil zagotovo eden najbolj nenavadnih košev v zgodovini lige NBA. Na koncu tekme so, kljub dobri predstavi ekipe Denver Nuggets, slavili Jezerniki.

Spremljajte tekme kadarkoli in kjerkoli z aplikacijo T-2 TV.
Spremljajte tekme kadarkoli in kjerkoli z aplikacijo T-2 TV. FOTO: Arhiv naročnika

Spremljajte tekme kadarkoli in kjerkoli 

Vsi ljubitelji športa, predvsem pa košarke in lige NBA, prenos tekem lahko gledate preko programa Arena Sport. Ga še nimate? Zagotovite si ga zdaj in ne zamudite nobene od pomembnih ter odmevnih tekem. Naročite si aplikacijo T-2 TV in spremljate tekme NBA, četudi še niste T-2 naročnik. Omogočajo vam kar 30-dnevni brezplačen dostop.

Tekme so v oddaljenih krajih, kar bi sicer pomenilo, da bi bilo treba vstajati tudi ponoči in prižigati televizor, ampak naj vas razveselimo - aplikacija namreč dela na vseh napravah, tako da si boste svoje najljubše tekme lahko ogledali kar iz udobja lastne postelje na mobilniku ali tablici. Skratka, kadarkoli in kjerkoli vam bo Arena Sport na voljo. 

Paket lahko naročite hitro in enostavno preko spletne strani in si tako zagotovite, da ne boste zamudili že jutrišnje tekme. Vse, kar potrebujete, je delujoče internetno omrežje (mobilni podatki ali stacionarna povezava).

Sedaj, ko imate program, pa si pripravite le še domače kokice in mrzlo pijačo ter uživajte v navijanju in gledanju nepredvidljivih tekem, izjemnih košev, podaj in skokov vrhunskih košarkarjev. 

Sponzorirana vsebina

ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382