Moskisvet.com
Emmanuel Bonaventure Dennis

Šport

Imitiral Ronalda in še osolil madridske rane: ''Tako sem proslavljal, ker ...''

A.P.
03. 10. 2019 09.03
0

Liga prvakov se še niti ni dobro začela, pa so pri mnogih klubih že po dveh tekmah zagnali alarm. Eden takšnih je tudi vsemogočni madridski Real, ki mu v najmočnejšem evropskem klubskem tekmovanju voda že pošteno teče v grlo. Na njihov račun se je pred očmi domačih navijačev pošalil tudi dvakratni strelec na tekmi proti Bruggu, Emmanuel Bonaventure Dennis, ki meni, da ve, kaj je vzrok za njihovo krizo.

Madridski Real vse od odhoda Cristiana Ronalda išče svoj stari sijaj, saj je kljub številnim okrepitvam in rošadam le še bleda senca samega sebe. Potem ko so Galaktiki na krilih Portugalca trikrat zapored pokorili tekmece na Stari celini v najelitnejšem klubskem tekmovanju na svetu, že drugo sezono ne najdejo poti iz krize (gledo skozi oči Reala).

Dennis si je pošteno privoščil Madridčane.
Dennis si je pošteno privoščil Madridčane. FOTO:

Tudi vrnitev Francoza Zinedine Zidana na klop ni prinesla želenega učinka in sezona 2019/20 se zanje ne bi mogla začeti slabše. Pravzaprav bi se lahko, kajti v drugem krogu Lige prvakov so proti belgijskemu klubu Brugge zaostajali že z 2:0, na koncu pa iz pete izvlekli remi.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Sol na njihove rane je na tekmi proti ''palčku'' iz Belgije posul Emmanuel Bonaventure Dennis, napadalec Brugga, ki je svoj zadetek proslavil v slogu Ronalda, torej razkoračen poskok z razprostrtima rokama in prsti stisnjenimi v pest. Kot je kasneje pojasnil, je značilno proslavljanje Portugalca imitiral zato, ker je želel Belemu baletu sporočiti, kaj zamujajo in kaj so izgubili z odhodom Ronalda. Spomnimo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Portugalec je pred sezono 2018/19 odšel k torinskemu Juventusu in že v prvi sezoni s Staro damo osvojil naslov italijanskega prvaka. ''Rad imam Ronalda – zame je najboljši nogometaš na svetu. Bilo mi je žal, ko je zapustil Madrid, gole pa sem na ta način proslavil zato, da se jim povedal, da so iz rok izpustili nekaj dragocenega,'' je za RTL pojasnil 21-letni nogometaš.

Dennis je dvakrat šokiral Real.
Dennis je dvakrat šokiral Real. FOTO:

Nigerijec je na tekmi proti Realu zadel dvakrat, kljub temu pa to ni bilo dovolj za zmago, čeravno je bilo na Bernabeu vse do 84. minute v zraku veliko presenečenje.

Ronaldo pojasnil, zakaj proslavlja gole kot alfa samec
Preberi še
Ronaldo pojasnil, zakaj proslavlja gole kot alfa samec

Nov poraz – pred 14 dnevi je Real na Parku princev odpihnil PSG – bi verjetno pomenil drastične spremembe v slačilnici, tako pa Los Blancosi tudi zavoljo nove zmage Parižanov ostajajo v konkurenci.

Vse tekme Lige prvakov lahko v živo spremljate na kanalu A in na VOYO.

Na drugi strani Ronaldov Juventus v skupini D po zmagi nad Leverkusnom s 3:0 diha precej lažje kot nogometaši iz španske prestolnice.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382