Moskisvet.com
Ilka - naslovna

Šport

Ilka Štuhec oblekla kopalke in veselo skočila v morje

A.P./M.K.
25. 04. 2019 11.34
1

Ilka Štuhec je svoje sledilce na Instagramu razveselila s posnetkom iz Dubrovnika, v katerem odvrže opornico na nogi in v kopalkah skoči v morje.

Ilka Štuhec je morala preteklo sezono zaradi grdega padca, pri katerem si je strgala zadnjo križno vez, predčasno zaključiti sicer zelo uspešno sezono, v kateri je ubranila tudi naslov svetovne prvakinje v smuku.

Ilka Štuhec med najbolj seksi športnicami na svetu
Preberi še
Ilka Štuhec med najbolj seksi športnicami na svetu

Ilki poškodbe niso tuje in po njih se je vedno vrnila še močnejša. K sreči tokrat operacija ni bila potrebna. Te dni se je Štuhčeva oglasila na pregledu pri zdravniku Niklausu Friedrichu, ki ji je dal zeleno luč za odstranitev opornice. Veselo novico je proslavila s skokom v morje v Dubrovniku.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Štuhčeva je sicer prva Slovenka z dvojnim smukaškim zlatom na svetovnih prvenstvih. Kar okroglih trideset let je moralo miniti, da je po Švicarki Marii Walliser smučarka uspešno ubranila prestižni naslov svetovne prvakinje, torej, da je zmagala na smukih na dveh zaporednih prvenstvih.

Desetega februarja letos si je v Areju s popolno smukaško predstavo prismučala zavidanja vreden naslov svetovne prvakinje v alpskem smučanju. Zaveda se, da je z dvema naslovoma svetovne prvakinje v kraljevski disciplini na novo spisala zgodovino ženskega smučanja in smuka, a Ilka je prepričana, da bi lahko bila njena predstava še boljša: "Mogoče še ne čisto popolno, ampak bi rekla, da je bilo kar blizu," je šampionka izjavila po včerajšnji zmagi. "Nismo šle z vrha. Proti vremenu ne moremo nič in že na tem nižjem startu je kar 'fejst' pihalo. Mislim, da je bilo več ali manj enako za vse. Je bilo pač samo na meni, da naredim to, kar vem, da lahko."

Tega o Ilki Štuhec zagotovo niste vedeli
Preberi še
Tega o Ilki Štuhec zagotovo niste vedeli

Ilki poškodbe niso tuje in po njih se je vedno vrnila še močnejša.
Ilki poškodbe niso tuje in po njih se je vedno vrnila še močnejša. FOTO: Profimedia

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382