Moskisvet.com
Zlatan Ibrahimović

Šport

Ibrahimović presenetil z izbiro idealne enajsterice

A.P.
09. 07. 2019 12.17
1

Nekateri ga ljubijo, drugi sovražijo. Švedski nogometaš bošnjaških korenin, Zlatan Ibrahimović, tudi pri izbiri idealne enajsterice ni mogel iz svoje kože. Vas njegov seznam nogometašev preseneča?

Zlatan ostaja Zlatan. Zlatan Ibrahimović, ki ga imajo nekateri za največjega narcisoida na svetu, sam pa se včasih primerja kar z Bogom in se v slogu Julija Cezarja naslavlja v tretji osebi, nas redno zalaga z atraktivnimi zadetki – trenutno si kruh služi pri ameriški ekipi LA Galaxy – z izbiro idealne enajsterice nogometašev pa ponovno razdvaja.

Kamorkoli pride, Ibrahimović dviguje prah.
Kamorkoli pride, Ibrahimović dviguje prah. FOTO: Profimedia

Ibrahimović redno polni (rumene) stolpce s svojimi izjavami in potezami izven igrišča. Nekdanji igralec Ajaxa, Juventusa, Barcelone, Interja, AC Milana, PSG-ja in Manchester Uniteda je ob prihodu čez lužo tako v časopisu LA Times objavil celostranski oglas, v katerem je zapisal: ''Dragi Los Angeles, ni za kaj.''

Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!

In če ste mislili, da je v svojo idealno enajsterico uvrstil nogometne mojstre kot so Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Pele, Diego Maradona, Dani Alves, David Beckham, Gabriel Batistuta, Roberto Carlos, Jürgen Klinsmann in Zinedine Zidane, ga niti približno ne poznate. Povsem v svojem slogu je bil v vseh enajstih primerih njegov odgovor enak prejšnjemu – Zlatan Ibrahimović.

Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!

Ob fotografiji ekipe Zlatan FC je na vse položaje postavil Zlatana. Pod grafiko je zapisal, da gre za njegovo najljubšo ekipo vseh časov in da edini manjkajoči košček sestavljanke ostaja trener. ''Morda bo Zlatan,'' se k izbiri nagiba Zlatan. In verjetno ima glede tega prav, saj je edino Zlatan zmožen obvladati toliko egov na kupu.

Nogometaš z največ osvojenimi lovorikami je …
Preberi še
Nogometaš z največ osvojenimi lovorikami je …

Šved je sicer že leta 2012 izjavil, da bi lahko igral na katerem koli položaju, zavrnil pa ni niti vloge vratarja. ''Igram lahko na vseh 11 pozicijah, saj lahko dober igralec igra povsod,'' se je bahal pred sedmimi leti. V tej sezoni je za losangeleško ekipo na 15 tekmah zabil 13 golov, Galaxy pa je trenutno na drugem mestu zahodne konference. Popularni ''Ibra'' si želi trofeje tudi v ligi MLS.

Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 342