Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Šport

Grozljiv padec mlade skejterke, ki je poletela v zrak in padla na glavo

A.P.
03. 06. 2020 09.04
0

Poznavalcem skejtanja ime Sky Brown pove veliko, za vse ostale pa naj povemo, da gre za 11-letno deklico, ki kani postati ena najboljših skejtark v zgodovini. Toda zgodba o uspehu mlečnozobe poklicne rolkarice bi pred dnevi lahko dobila najbolj tragičen zasuk – grozljiv padec z višine na glavo je čudežno preživela.

Kljub zgolj enajstim letom sodi Britanka Sky Brown v elito profesionalnih skejterjev. Njeno perspektivno kariero je te dni prekinila huda poškodba, ki jo je utrpela na treningu v Kaliforniji (ZDA). Letos poleti bi morala biti Brownova najmlajši up Velike Britanije na olimpijskih igrah v Tokiu, saj bo rolkanje premierno na programu poletnih olimpijskih iger, ki so bile zaradi pandemije koronavirusa prestavljene za eno leto. V deželi vzhajajočega sonca so po novem na sporedu med 23. julijem in 8. avgustom 2021.

Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!
Golobradi skejter podrl rekord Tonyja Hawka
Preberi še
Golobradi skejter podrl rekord Tonyja Hawka

Najstnica se je medtem že javila iz bolnišnice, kamor so jo prepeljali s helikopterjem, kljub hudim poškodbam glave (zlom lobanje) in roke pa še naprej sanja, da bo nastopila na olimpijskih igrah in naskakovala zlato kolajno. Kot pravi, nerada objavlja svoje padce, ki so sicer sestavni del rolkanja, a je tokrat naredila izjemo. ''Običajno ne delim svojih padcev, ker želim, da ljudje vidijo, kako se pri vsem skupaj zabavam. A gre za najbolj grozen padec v mojem življenju. Vsem želim sporočiti, da sem v redu in  naj ne skrbijo.'' Pojasnila je, da sta ji življenje rešila čelada in položaj roke.

Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!

Vse dobro ji je zaželela tudi legenda skejtanja Tony Hawk.

Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 342