Moskisvet.com
Kristaps Porzingis incident Latvija

Šport

Dončićev zvezdniški soigralec krvav zapuščal prizorišče

A.P.
13. 05. 2019 08.23
0

Velika okrepitev Dallasa, Latvijec Kristaps Porzingis, se podobno kot Luka Dončić te dni mudi v domovini. A medtem ko Luka prosti čas preživlja na dvorišču z metanjem na koš, za dopisovanje z Neymarjem in prejema ''visoke'' obiske, Latvijec nima tako mirnih počitnic. V domačem mestu se je namreč zapletel v pretep in končal z okrvavljeno glavo.

Kristaps Porzingis za ekipo Dallas Maverics po prihodu iz New Yorka zaradi poškodbe kolena še ni zaigral, v prihodnosti pa naj bi tvoril zvezdniški dvojec z Luko Dončićem. Na njunih krilih naj bi Telički začeli svoj pohod proti šampijonskemu prstanu. A še preden se je vse skupaj dobro začelo, latvijski velikan povzroča velike skrbi za teksaško ekipo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Ne le da je bil nekdanji član Knicksov pred časom obtožen posilstva, zdaj pa ga bremeni posnetek iz domačega Liepāja, kjer se je zapletel v konflikt in končal z razbito glavo. Ena od prič je sicer hitro stopila v bran zvezdniku lige NBA in na Twitterju zapisala. ''Živim v Liepaji in lahko potrdim, da se je vse to skupaj zgodilo zato, ker je Porzingis branil dekle, ki so jo v klubu nadlegovali." Dogajanje se je nato preselilo pred lokal, kjer je visokorasli košarkar povedati kar nekaj krepkih. Med drugim je zabrusil, da je ''z vami, barabami, konec. Vaše riti bom poslal nazaj v Rusijo.'' Incident naj bi se zgodil 9. maja, na dan, ko Rusi praznujejo dan zmage.

Kakšno povabilo za Dončića! Ta slavni nogometaš bi ga rad spoznal!
Preberi še
Kakšno povabilo za Dončića! Ta slavni nogometaš bi ga rad spoznal!

Po poročanju nekaterih medijev je Porzingis po glavi dobil udarec s steklenico, poškodoval pa naj bi si tudi dlan. Nič kaj vzpodbudne novice za navijače Dallasa. Le kaj bo na to porekel trener Dallas Mavericksov, Rick Carlisle, ki se je nedavno mudil v Sloveniji? Je ogrožena njegova petletna pogodba, ki naj bi mu navrgla 160 milijonov evrov?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382