Moskisvet.com
Luka Dončić in Luka Modrić - dres

Šport

Dončić zaradi izbire dresa okaral Modrića

A.P.
08. 07. 2019 08.08
3

Luka proti Luki. Najboljši nogometaš na svetu, Luka Modrić jih je zaradi izbire dresa slišal od najboljšega novinca leta v ligi NBA, Luke Dončića.

Luka Dončić in njegov soimenjak Luka Modrić (Real Madrid) se dobro poznata še iz časov, ko je Dončić blestel na španskem parketu v barvah madridskega Reala. Hrvat, ki je konec lanske sezone postal najboljši nogometaš na svetu in s tem prekinil dvovladje Cristiana Ronalda in Lionela Messija, je nedavno objavil šaljivo čestitko Dončiću, ko je bil ta izbran za najboljšega novinca v najmočnejši košarkarski ligi na svetu NBA (Rookie of the Year Award).

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Tedaj je objavil fotografije s skupne vadbe in ob tem zapisal, da je vesel, da je Dončić poslušal njegove košarkarske nasvete. Seveda je šlo za šalo, saj je bilo prej obratno, kot je šlo za šalo tudi tokrat, ko je Dončić komentiral Modrićevo dopustniško objavo na Instagramu, na kateri je nogometaš Reala v rodnem Zadru poziral v majici košarkarske ekipe Miami Heat s številko 3, ki je pripadala zdaj že upokojenemu zvezdniku in soigralcu Gorana Dragića, Dwyanu Wadu.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

''Škandalozno'' izbiro dresa je slovenski košarkarski biser komentiral z besedami, da bi ''lahko izbral boljši dres'' in k temu dodal smeškote. Hrvat se je ob tem dodobra nasmejal in mu je odgovoril, da čaka nanj in s tem še enkrat več izrazil spoštovanje do številke 77. To bo po novem oblekel tudi legendarni vratar Gianluigi Buffon, ki se je po epizodi v pariškem PSG-ju vrnil v objem ''Stare dame'', v svojo ''dnevno sobo'', torinski Juventus. Novice se je razveselil tudi slovenski košarkar, ki si je z Realom Evropo lani pokoril na parketu, Modrić pa na zelenici.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376